Μωράκι γεννήθηκε κρατώντας το... σπιράλ της μαμάς του!

Μωράκι γεννήθηκε κρατώντας το... σπιράλ της μαμάς του!

Οι γιατροί βλέπουν πολλά περίεργα πράγματα καθημερινά αλλά σπάνια τα μοιράζονται με τον κόσμο! Ένας μαιευτήρας από το Βιετνάμ, όμως, ήρθε αντιμέτωπος με ένα συμβάν που δεν μπορούσε παρά να το βγάλει φωτογραφία και να το φέρει στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, ο Βιετναμέζος μαιευτήρας κλήθηκε να ξεγεννήσει μια μαμά αλλά το νεογέννητο αγοράκι που έφερε στον κόσμο δεν ήταν… μόνο - τον ακολούθησε το σπιράλ της μαμάς του!

Οι φήμες θέλουν το μωράκι να γεννήθηκε με το σπιράλ στο χέρι, όπως ακριβώς το φωτογράφισε ο γιατρός, ενώ άλλοι ισχυρίζονται πως του το έβαλαν στο χέρι οι γιατροί αμέσως μετά τη γέννηση του αλλά αυτό έχει μικρή σημασία. 

Το σημαντικό είναι πως ο Δρ Tran Viet Phuong απαθανάτισε τη στιγμή και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Facebook την Τρίτη 30 Ιουνίου. Η ανάρτηση έχει λάβει από τότε πάνω από 3.500 likes και περισσότερα από 4.000 shares, με τον μαιευτήρα να αναφέρει πως δεν περίμενε πως θα τραβούσε τόσο την προσοχή του κόσμου. 

Σύμφωνα με το Yahoo News, η 34χρονη μητέρα του μωρού και μητέρα δύο ακόμα παιδιών, είχε τοποθετήσει το σπιράλ πριν από δύο χρόνια για να μην μείνει έγκυος, αλλά τελικά ο σκοπός της δεν επιτεύχθηκε! Πάντως η εγκυμοσύνης της ήταν ομαλή και το αγοράκι της γεννήθηκε υγιέστο. 

Πηγή: vice.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v