Μείνε μακριά: αυτός είναι ο χειρότερος σύντροφος για σένα βάσει του ζωδίου σου!

Μείνε μακριά: αυτός είναι ο χειρότερος σύντροφος για σένα βάσει του ζωδίου σου!

Υπάρχουν φορές που απεχθάνεσαι κάποιον, ό,τι κι αν κάνει. Ακόμη και να αναπνέει! Μπορεί να συμβεί στον καθένα, ειδικά όταν οι προσωπικότητές σας είναι εκ διαμέτρου αντίθετες. Για να μην χάνετε λοιπόν τον πολύτιμο χρόνο σας σε γνωριμίες και συμβιβασμούς, τα γενναιόδωρα άστρα θα σας αποκαλύψουν ποια ζώδια είναι οι χειρότεροι σύντροφοι, έτσι ώστε να ξέρετε και να τους... αποφύγετε!

Ο Κριός πρέπει να τρέξει μακριά από τον...

... Αιγόκερω! Αυτή η σχέση είναι, δυστυχώς, καταδικασμένη να αποτύχει καθώς αυτά τα δύο ζώδια δεν ταιριάζουν και δεν μπορούν να συννενοηθούν καθόλου μεταξύ τους. Ο παρορμητισμός και η αφιλτράριστη ειλικρίνεια ενός Κριού έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την συγκρατημένη φύση του Αιγόκερου, ο οποίος λειτουργεί μόνο με γνώμονα τη λογική και τη μεθοδικότητα.

Ο Ταύρος πρέπει να τρέξει μακριά από τον...

... Υδροχόο! Αυτοί οι δύο είναι η μέρα με τη νύχτα μεταξύ τους και δεν αλληλοσυμπληρώνονται! Οι πεισματάρηδες Ταύροι δεν μπορούν να εναρμονιστούν με την ενθουσιώδη και ανεξάρτητη φύση του Υδροχόου, ειδικά όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν τα οικονομικά και το νοικοκυριό. Επιπλέον, η αστείρευτη φαντασία του Υδροχόου μπορεί να κάνει κόλαση τη ζωή του πρακτικού Ταύρου!

Ο Δίδυμος πρέπει να τρέξει μακριά από τον...

... Ιχθύ! Οι Δίδυμοι είναι ιδιαίτερες προσωπικότητες που για να τις προσεγγίσεις χρειάζεται μαεστρία και τόνους υπομονής. Δεν νιώθουν άνετα ούτε να εκφράζουν τα συναισθήματά τους ούτε να ακούν τους άλλους να τους κάνουν κατάθεση ψυχής. Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, ο Ιχθύς είναι ο χειρότερος σύντροφος που μπορεί να λάχει σ' αυτό το ζώδιο, καθώς του αρέσει πολύ να μιλάει (και να αναλύει!) τα όσα νιώθει. 

Ο Καρκίνος πρέπει να τρέξει μακριά από τον...

... Κριό! Η ενθουσιώδης και πολλές φορές εκφοβιστική προσωπικότητα του Κριού μπορεί να πέσει... βαριά στον ευαισθητούλη Καρκίνο που το μόνο που θέλει και αποζητά είναι έναν ήρεμο και μετριόφρων άνθρωπο για να ενώσουν τις μοναξιές τους. Χαρακτηριστικά που, κακά τα ψέματα, λείπουν σ' έναν Κριό, καθώς του αρέσουν οι φασαρίες και ενίοτε οι παλαβομάρες!

Ο Λέων πρέπει να τρέξει μακριά από τον...

... Ταύρο! Το πιο πιθανό σενάριο με αυτά τα ζώδια είναι να καυγαδίζουν με πάθος από το πρωί έως το βράδυ! Πρόκειται για δύο έντονες προσωπικότητες που δεν βάζουν νερό στο κρασί τους και προσπαθούν να επιβάλλουν τη γνώμη τους σε όποιον γνωρίζουν. Η μεγαλύτερη διαφορά τους, όμως, είναι ότι ο Λέων είναι παιχνιδιάρης και του αρέσει να ρισκάρει, ενώ ο Ταύρος σιχαίνεται τις εκπλήξεις και ακολουθεί πάντα τους κανόνες για να περνάει καλά.

Ο Παρθένος να τρέξει μακριά από τον...

... Δίδυμο! Άλλη μια καταδικασμένη σε αποτυχία σχέση του ζωδιακού κύκλου είναι αυτή των Παρθένων με τους Διδύμους. Είναι πολύ απλό... μαζί «δεν κάνουν χωριό»! Οι Παρθένοι έχουν βάλει τη ζωή τους σε κουτάκια από τότε που ήταν παιδιά, ενώ οι Δίδυμοι όχι. Οι μεν θέλουν ηρεμία και ασφάλεια και οι δε ζουν και αναπνέουν για την περιπέτεια και τη γοητεία του άγνωστου. Ας μείνουν φίλοι καλύτερα!

Ο Ζυγός να τρέξει μακριά από τον...

... Καρκίνο! Οι Ζυγοί επιδιώκουν να βρίσκουν ισορροπία στα πάντα στη ζωή τους, κάτι που προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια στους Καρκίνους. Η λογική των Ζυγών που τις περισσότερες φορές καπελώνει το συναίσθημά τους κάνει τον ευαίσθητο Καρκίνο να νιώθει ανασφάλεια και να μη μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα στη σχέση του - γεγονός που τον καταπιέζει και τον κάνει απόμακρο.

Ο Σκορπιός (για το καλό όλων!) να τρέξει μακριά από τον...

... Λέων! Τα άστρα κάποια στιγμή αποφάσισαν και καταράστηκαν αυτούς τους δύο να μισιούνται με πάθος! Καθώς είναι έντονες προσωπικότητες που θέλουν να περάσει πάντα το δικό τους, τσακώνονται ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα και πάντα με την ίδια ένταση. Μια μικρή διαφωνία προοικονομεί την έναρξη... πολέμου, η έκβαση του οποίου παραμένει άγνωστη ακόμα και στους πιο διορατικούς αστρολόγους! Παρακαλούμε να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον!

 

Ο Τοξότης να τρέξει μακριά από τον...

... Παρθένο! Αυτή η σχέση δεν έχει κάποιο δραματικό στοιχείο. Απλώς δεν ταιριάζουνε (σου λέω!) Είναι αντίθετοι χαρακτήρες που δεν μπορούν να βρουν κανένα κοινό σημείο για να συννενοηθουν. Οι Τοξότες είναι από τη φύση τους αισιόδοξοι και δεν τους αρέσει κανένα είδος πίεσης. Οι Παρθένοι από την άλλη λειτουργούν καλύτερα με... τον βούρδουλα και χαίρονται να τους πιέζεις προκειμένου να πετύχουν. Επιπλέον, ας μην ξεχνάμε, ότι ο Τοξότης ζει για την περιπέτεια ενώ ο Παρθένος για τη σταθερότητα.

Ο Αιγόκερος να τρέξει μακριά από τον...

... Ζυγό! Οι Αιγόκεροι είναι άκαμπτοι και προτιμούν μια οργανωμένη και δομημένη ζωή που μάλλον παραείναι αυστηρή για τον ευέλικτο Ζυγό, ο οποίος ψάχνει τη χρυσή τομή μεταξύ περιπέτειας και σταθερότητας. Έτσι, λοιπόν, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κάνουν και οι δύο για να ζήσουν ευτυχισμένοι, σπάνια το καταφέρνουν.

Ο Υδροχόος να τρέξει μακριά από τον...

... Σκορπιό! Οι Υδροχόοι αγαπούν την ανεξαρτησία τους και προτιμούν να ζουν σε έναν κόσμο που δεσμεύεται από τη δική τους φαντασία και τους δικούς τους κανόνες. Ωστόσο, οι Σκορπιοί απεχθάνονται την ανέμελη φύση τους και θα προσπαθήσουν να τη σαμποτάρουν με οποιονδήποτε τρόπο. Επιπλέον, ο παθιασμένος Σκορπιός δεν πρόκειται ποτέ να ανεχτεί την πιο συγκρατημένη σε αγάπες και λουλούδια στάση του Υδροχόου. Κλασική περίπτωση του δεν ταιριάζω!

Ο Ιχθύς να τρέξει μακριά από τον...

... Τοξότη! Κι όμως, οι δυο ονειροπόλοι του ζωδιακού κύκλου δεν ταιριάζουν! Οι Ιχθύες ζουν σε έναν δικό τους κόσμο, γεμάτο ιδεαλισμό και αστερόσκονη. Παρόλο που οι Τοξότες αγαπούν να ονειρεύονται, προτιμούν μια πιο πρακτική πραγματικότητα. Έτσι, δυσκολεύονται να κατανοήσουν έναν Ιχθύ και αμφισβητούν τα κίνητρα και τους στόχους του στη ζωή. Η έλλειψη υποστήριξης μεταξύ των δύο προκαλεί τεράστια δυσαρέσκεια με αποτέλεσμα να χωρίζουν σε διάστημα μιας εβδομάδας!

Πληροφορίες από timesofindia.indiatimes.com

v