4 κολλητές φίλες έμειναν έγκυες ταυτόχρονα για 2η φορά!

4 κολλητές φίλες έμειναν έγκυες ταυτόχρονα για 2η φορά!

Η Maddie Castellano έγινε γνωστή το 2019 όταν μαζί με τις τρεις κολλητές της ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok ανακοινώνοντας ότι και οι τέσσερις τους έμειναν ταυτόχρονα έγκυες. Δυο χρόνια αργότερα, η 24χρονη μητέρα από τη Χαβάη και οι τρεις καλύτερες φίλες της είναι ξανά έγκυες την ίδια περίοδο.

Η Maddie μάλιστα μοιράστηκε ένα βίντεο που δείχνει τις τέσσερις γυναίκες με φουσκωμένες τις κοιλιές τους. «Μερικοί από εσάς μπορεί να θυμάστε την ιστορία του πώς εγώ και οι καλύτερές μου φίλες μείναμε έγκυες ταυτόχρονα», αρχίζει να αφηγείται.

«Όλα τα μωρά μας γεννήθηκαν μέσα σε λίγες εβδομάδες, το ένα από το άλλο, και από τη γέννησή τους είναι καλύτεροι φίλοι», εξήγησε η Καστελάνο. «Ήταν φιλαράκια από τότε που ήταν στη μήτρα».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maddie Castellano (@maddiecastellano)

Όμως η τύχη τους δεν τελείωσε εκεί.

«Λίγο περισσότερο από ένα χρόνο αργότερα, οι τέσσερις μας ανακαλύψαμε ότι ήμασταν ξανά έγκυες και περιμέναμε όλες μωρά σε λίγους μήνες», είπε. «Τώρα, όλα μας τα παιδιά θα έχουν τους καλύτερους φίλους για μια ζωή», καταλήγει στο βίντεο της, δείχνοντας σε μια παραλία όλες τις νεαρές μαμάδες και τα μωρά τους.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maddie Castellano (@maddiecastellano)


Το βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 7,5 εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια.

Πηγή: protothema.gr

v