Μπαμπάς ηχομονώνει το βρεφικό δωμάτιο για να μην τον ενοχλεί το κλάμα του μωρού του!

Μπαμπάς ηχομονώνει το βρεφικό δωμάτιο για να μην τον ενοχλεί το κλάμα του μωρού του!

Η προετοιμασία του παιδικού δωματίου είναι μεγάλη υπόθεση για τους νέους γονείς! Συνήθως επιλέγουν με επιμέλεια το βρεφικό κρεβατάκι, το χρώμα στους τοίχους, τα έπιπλα που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά τους αλλά και τη διακόσμηση.

Ωστόσο, αυτό που απασχολεί κυρίως τους νέους γονείς είναι το νεογέννητο μωρό τους να βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο κοντά τους, ώστε να το ακούν όταν κλαίει και να βεβαιώνονται πως είναι καλά - ή τουλάχιστον τους περισσότερους!

Ο μελλοντικός μπαμπάς και ραδιοφωνικός παραγωγός  Kyle Sandilands, που περιμένει τον πρώτο του γιο τον Αύγουστο, έχει διαφορετικά πλάνα για το βρεφικό δωμάτιο! Εκτός από τα έπιπλα και τα παιχνίδια που έχει επιλέξει, έχει σκοπό να τοποθετήσει και… ηχομονωτικές πόρτες ώστε να μην τον ενοχλεί το κλάμα του νεογέννητου γιου του! 

«Όταν ένα μωρό κλαίει, πρέπει να το ακούμε για να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του», του είπε η δημοσιογράφος που του πήρε συνέντευξη για να έρθει αποστομωτική η απάντηση του νέου μπαμπά: «Αυτό θα είναι δουλειά της baby sitter… Δεν χρειάζεται να ενοχλεί κι εμένα!». 

Τα συμπεράσματα δικά σας… 

Πηγή: honey.nine.com.au

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v