Γέννησε το μωράκι της μέσα σε 15 λεπτά: «ήταν πανεύκολο, δεν πόνεσα καθόλου!»

Γέννησε το μωράκι της μέσα σε 15 λεπτά: «ήταν πανεύκολο, δεν πόνεσα καθόλου!»

H γέννηση του μωρού μας είναι μια απίστευτη εμπειρία που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά και στο μυαλό μας. Ωστόσο, μέχρι να έρθει η στιγμή που θα πάρουμε το μικρό μας αγκαλιά κι όλα θα έχουν τελειώσει, ανησυχούμε. Έχουμε ακούσει πολλές ιστορίες και δεν είναι παράλογο να φοβόμαστε τους πόνους, τις πολλές ώρες στην αίθουσα τοκετού ή και τις τυχόν επιπλοκές που μπορεί να προκύψουν και να απειλήσουν την υγεία μας.

Tους ίδιους φόβους και ανησυχίες είχε και η Victoria Leone, μέχρι που έφερε στον κόσμο το υγιέστατο μωράκι της. Στην δική της περίπτωση, όμως, τα πράγματα μάλλον παραήταν εύκολα, καθώς γέννησε μέσα σε...15 λεπτά!

«Έσπρωξα λίγο και μέσα σε 15 λεπτά είχε γεννηθεί ο γιος μου, ο οποίος μάλιστα ζύγιζε σχεδόν 5 κιλά! Δεν πόνεσα, ούτε καν δάκρυσα!», αποκάλυψε η μητέρα σε βιντεάκι της στο Tik Tok.

Συνήθως ένα μωρό τέτοιου μεγέθους περιπλέκει τα πράγματα και κάνει τη διαδικασία του τοκετού επίπονη. Μάλιστα, η μαία της Victoria είχε εντυπωσιαστεί πάρα πολύ με το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα!

Πολλές μέλλουσες μαμάδες και followers της Victoria έσπευσαν να σχολιάσουν και να τη ρωτήσουν πώς τα κατάφερε. Προς μεγάλη τους έκπληξη εκείνη είπε ότι η διατροφή της έπαιξε σημαντικό ρόλο, σημειώνοντας πως το τσάι και οι χουρμάδες κάνουν θαύματα! Ωστόσο, ορισμένοι γιατροί και νοσοκόμες έσπευσαν να τη διαψεύσουν λέγοντας ότι η διατροφή δεν παίζει κανένα ρόλο με τους πόνους ή τη διάρκεια του τοκετού!

Πηγή: thesun.co.uk

v