Συμπληρώστε την εμφάνισή σας με εντυπωσιακούς σκελετούς γυαλιών!

Συμπληρώστε την εμφάνισή σας με εντυπωσιακούς σκελετούς γυαλιών!

Τα εντυπωσιακά αξεσουάρ όπως οι κομψοί σκελετοί γυαλιών είναι το σημείο καμπής που γέρνει τη ζυγαριά προς την κατεύθυνση της τέλειας εμφάνισης, της καλής εμφάνισης και της άνεσης. Η επιλογή τους πρέπει να είναι εσκεμμένα απαιτητική, να λαμβάνει υπόψη μια σειρά από παράγοντες, όπως το σχήμα του προσώπου, την εφαρμογή κ.λπ., αλλά και να λαμβάνει υπόψη την οικονομική πτυχή.

Τι περιλαμβάνει η επιλογή σκελετών γυαλιών

Όταν έρχεται η πολυαναμενόμενη στιγμή για την επιλογή σκελετών , στις περισσότερες περιπτώσεις η προσοχή στρέφεται στις κορυφαίες μάρκες, στα τελευταία μοντέλα της σεζόν και στο συνολικό όραμα που επιδιώκεται να επιτευχθεί. Οι ειδικοί συμβουλεύουν να ληφθούν υπόψη, ιδίως, κριτήρια όπως:

  • Τύπος γυαλιού - πλαστικό και οργανικό;
  • Σχέδιο - ολόκληρο, με κορδόνι, κλιπ, κ.λπ;
  • Χρώματα (για τα γυαλιά) - πράσινο, καφέ, μαύρο, μπλε, γκρι κ.λπ;
  • Υλικά - μέταλλο, πλαστικό, τιτάνιο, άνθρακας κ.λπ;
  • Σχήμα - αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια που δημιουργούν τη συνολική εμφάνιση - αεροπόρος, τετράγωνο, στρογγυλό, πεταλούδα, οβάλ, πολυγωνικό και πολλά άλλα.

Η αγορά σκελετών γυαλιών είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση, η οποία πρέπει να συνάδει με το σχήμα του προσώπου - ακόμα κι αν είναι μοντέρνα, δεν σημαίνει ότι είναι κατάλληλοι, γεγονός που κάνει την επιλογή ενός τέτοιου αξεσουάρ ακόμα πιο περίπλοκη και σύνθετη.

Για ποια εμφάνιση είναι κατάλληλα

Στο παρελθόν, η χρήση συνταγογραφούμενων γυαλιών οριζόταν ως σοβαρό ελάττωμα στην όραση, αλλά σήμερα κατηγοριοποιούνται ως υποχρεωτικό στοιχείο, ακόμη και αν δεν υπάρχει ανάγκη διόρθωσης της όρασης. Είτε μιλάμε για ένα συντηρητικό και συγκρατημένο ντύσιμο γραφείου είτε για μια παιχνιδιάρικη και σέξι εμφάνιση εκτός επιχειρηματικής εθιμοτυπίας - η σωστή επιλογή συνταγογραφούμενων γυαλιών μπορεί μόνο να συμπληρώσει, να τονίσει και να «κλειδώσει» την κύρια ιδέα της μόδας, που τελικά είναι το μυαλό- συγκλονιστικό…

Ποιες είναι οι τρέχουσες τάσεις

Κάθε χρόνο εμφανίζονται νέες τάσεις στους σκελετούς γυαλιών και το 2021 οι καινοτομίες είναι γεγονός, οι περισσότερες από τις οποίες προκαλούν έντονη εντύπωση. Εδώ είναι:

  • Μεταλλικά μοντέλα με ρετρό εμφάνιση τύπου “φοιτητής σε αγγλικό κολέγιο” - ταιριάζει στους περισσότερους ανθρώπους και συνδέεται με υψηλή πρακτικότητα.
  • Προτάσεις ημιπλαίσιο και χωρίς πλαίσιο - λεπτό φινίρισμα με την ίδια υψηλή λειτουργική αξία.
  • Διαφανή υλικά για διακριτικότητα, αλλά και ελκυστική αφή.
  • Γεωμετρικά και μεγάλα - παρατίθενται παντού και αρέσουν σε όλους.

Η όμορφη εμφάνιση, και ακόμη πιο μοντέρνα, οφείλεται στην εκδήλωση του καλού γούστου, στην τήρηση των σύγχρονων τάσεων και στον επιδέξιο συνδυασμό τάσεων, χρωμάτων, παρατηρώντας αυτό που θα ταίριαζε καλύτερα στον άνθρωπο.

v