Μαμά θυσιάστηκε για να σώσει τα 2 μικρά παιδιά της που τα παρέσυρε το ποτάμι

Μαμά θυσιάστηκε για να σώσει τα 2 μικρά παιδιά της που τα παρέσυρε το ποτάμι

Μια μητέρα τεσσάρων παιδιών πνίγηκε ενώ προσπαθούσε να σώσει τον 6χρονο γιο της και την 7χρονη κόρη της που έπεσαν στο ποτάμι για να κολυμπήσουν, ενώ η οικογένεια έκανε διακοπές.

Όταν η μαμά αντιλήφθηκε ότι τα δύο παιδιά της δεν βρίσκονταν στην επιφάνεια του νερού, βούτηξε χωρίς δεύτερη σκέψη για να τα σώσει. Με τη βοήθεια ενός αλιευτικού σκάφους που περνούσε από την περιοχή, εντόπισε την κόρη της και την ανέβασε στο σκάφος. Εκείνη, όμως, παρέμεινε στο νερό στην προσπάθειά της να εντοπίσει και το αγοράκι της που κινδύνευε. 

Δυστυχώς, η μητέρα όχι μόνο δεν κατάφερε να βρει τον γιο της, αλλά δεν βγήκε ποτέ στην επιφάνεια. Όταν έφτασαν οι Αρχές στο σημείο και εντόπισαν την άτυχη γυναίκα, είχε χάσει ήδη τις αισθήσεις και γρήγορα, παρά τις προσπάθειες να την επαναφέρουν, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Παρά το γεγονός ότι βρήκαν τη μητέρα, όμως, οι Αρχές δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν ακόμα τον 6χρονο γιο της. 

«Συνεχίζουμε ακόμα την αναζήτηση με την ελπίδα ότι θα ανακτήσουμε το αγοράκι. Όσο περνά ο καιρός, όμως, οι ελπίδες μας ότι θα βρεθεί ζωντανό λιγοστεύουν», δήλωσε ένας διασώστης. «Ωστόσο, θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να το εντοπίσουμε».

Πηγή: today.com

v