Ανάδοχη μητέρα φρόντισε περισσότερα από 200 παιδιά μέσα σε 23 χρόνια!

Ανάδοχη μητέρα φρόντισε περισσότερα από 200 παιδιά μέσα σε 23 χρόνια!

Υπάρχουν ορισμένες γυναίκες που κάνουν τον κόσμο καλύτερο με την καλοσύνη και τις πράξεις τους. Μία από αυτές είναι η Joan Restoule, η οποία είχε πάρα πολλή αγάπη μέσα της και βοήθησε περισσότερα από 200 παιδιά κατά τη διάρκεια των 23 χρόνων που υπήρξε ανάδοχη μητέρα.

«Είναι απλώς κάτι που ήθελα να κάνω. Πάντα αγαπούσα τα παιδιά και ήθελα να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορούσα», δήλωσε στην εφημερίδα The Nugget και πρόσθεσε ότι όσο ήταν ανάδοχη μητέρα, ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής της.

«Φρόντιζα κυρίως παιδιά σχολικής ηλικίας. Κάποια στιγμή είχα 5 έφηβες και πραγματικά ήμουν πολύ απασχολημένη. Η εφηβική ηλικία είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Μπορείς να συνεννοηθείς, να μιλήσεις για πολλά, αλλά και να διασκεδάσεις. Βέβαια, στο σπίτι μου είχαμε αυστηρούς κανόνες».

Η Joan εξομολογήθηκε ότι έχει φροντίσει περισσότερα από 200 παιδιά και μάλιστα, με κάποια από αυτά διατηρεί ακόμα σχέσεις.

«Μιλάω μαζί τους, με καλούν στα πάρτι των παιδιών τους και προσπαθούμε να συναντιόμαστε όσο πιο συχνά μπορούμε. Η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή για αυτά τα παιδιά, ακόμη και τώρα που έχουν μεγαλώσει».

Η συμβουλή της για όποιον σκέφτεται να αναλάβει την αναδοχή είναι «απλά αγαπήστε τα παιδιά, δουλέψτε μαζί τους. Δεν έχω μετανιώσει καθόλου. Σεβάστηκα κάθε παιδί στο σπίτι μου. Χρειάζονται αγάπη. Δεν είναι απαραίτητο ότι δεν την πήραν από τους βιολογικούς τους γονείς, αλλά χρειάζονται περισσότερη».

Πηγή: nugget.ca

v