Νέοι γονείς: ανησυχίες και ερωτηματικά για τη διατροφή του μωρού

Νέοι γονείς: ανησυχίες και ερωτηματικά για τη διατροφή του μωρού

Η ανάπτυξη του μωρού σας είναι μία ανεπανάληπτη εμπειρία, γεμάτη όμορφες, μερικές φορές απρόβλεπτες και κυρίως πρωτόγνωρες στιγμές. Θα σας απασχολούν πολλά και θα αναζητήσετε πληροφορίες παντού.

Δεν υπάρχει κάποιος «χρυσός» κανόνας, για το λόγο αυτό κάθε μωρό χρειάζεται τη δική του φροντίδα. 

Καλύτερη επιλογή μετά το μητρικό γάλα;

Ειδικά στη διατροφή του θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας και μαζί να καταλήξετε στο «καλύτερο» που θα μπορέσετε να του προσφέρετε!

Το μητρικό γάλα αποτελεί την ιδανική τροφή για τα βρέφη καλύπτοντας όλες τις διατροφικές τους ανάγκες. Ωστόσο, υπάρχουν φορές που κάποιες μαμάδες δεν μπορούν ή δε θέλουν να θηλάσουν. Κάποιες επιλέγουν να προσφέρουν μόνο μητρικό γάλα και άλλες αποφασίζουν να προσφέρουν παράλληλα και «ξένο» γάλα . Όποια και αν είναι η απόφαση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και πρόκειται για προσωπική επιλογή. 

Σίγουρα όμως όταν θα χρειαστεί να αναζητήσουν μία φόρμουλα, θα θέλουν το καλύτερο για το μωρό τους. Το νέο ALMIRON PROFUTURA 2 αποτελεί την ιδανική επιλογή γάλακτος , καθώς χάρη στην πατενταρισμένη του σύνθεση έρχεται ακόμα πιο κοντά στο μητρικό γάλα.

Συγκεκριμένα, το ALMIRON PROFUTURA 2 προσεγγίζει ακόμα περισσότερο τη διατροφική αξία του αναντικατάστατου μητρικού γάλακτος, χάρη στους ολιγοσακχαρίτες μητρικού γάλακτος (HMOs) και στο  μοναδικό μίγμα πρεβιοτικών -δηλαδή φυτικών ινών- και μεταβιοτικών που διαθέτει. Περιέχει Βιταμίνες C & D που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς και Λιπαρά Οξέα (Ωμέγα – 3) που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του εγκεφάλου, στα πλαίσια μίας ισορροπημένης διατροφής. Τέλος, δεν περιέχει φοινικέλαιο ή τεχνητά συντηρητικά.  

Γιατί ALMIRON PROFUTURA 2;

Το νέο ALMIRON PROFUTURA 2 , είναι  ένα γάλα ειδικά προσαρμοσμένο για τη διατροφή των βρεφών από τον έκτο μήνα, έχει δημιουργηθεί με έμπνευση από το μητρικό γάλα και τις ανάγκες των μωρών και φέρει την υπογραφή Almiron. Βραβεύτηκε πρόσφατα ως «Προϊόν της Χρονιάς 2022», τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη διεθνώς αναγνώριση της προϊοντικής καινοτομίας. Τέλος, διατίθεται σε μία πλήρως ανακυκλώσιμη, καινοτόμα συσκευασία με σφραγίδες ασφαλείας και ειδική θήκη αποθήκευσης δοσομετρητή στο εσωτερικό της.

Μπορείτε να το ανακαλύψετε και εσείς αποκλειστικά στα Φαρμακεία. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v