Σάρον Στόουν: «έχουμε μάθει να βιώνουμε μια αποβολή μόνες, στη σιωπή»

Σάρον Στόουν: «έχουμε μάθει να βιώνουμε μια αποβολή μόνες, στη σιωπή»

Mε αφορμή την αποκλειστική συνέντευξη της χορεύτριας Peta Murgatroyd στο περιοδικό «People», η οποία πρόσφατα μίλησε για την αποβολή που βίωσε όσο ο σύζυγός βρισκόταν στην Ουκρανία, η Sharon Stone προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

Η 64χρονη ηθοποιός που έχει υιοθετήσει 3 παιδιά, μοιράστηκε μέσω ενός tweet ότι έχει χάσει 9 παιδιά μετά από αποβολές και μίλησε για το βάθος αυτής της απώλειας, τονίζοντας ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να το περνούν ούτε μόνες τους ούτε σιωπηρά.

«Εμείς οι γυναίκες δεν έχουμε μια κοινότητα για να συζητήσουμε το βάθος αυτής της απώλειας. Έχασα 9 παιδιά μετά αποβολές. Δεν είναι μικρό πράγμα ούτε σωματικά ούτε συναισθηματικά. Όμως, μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι πρέπει να το βιώνουμε μόνες, στα κρυφά, με μια αίσθηση αποτυχίας. Ενώ κανονικά θα έπρεπε να εισπράττουμε συμπόνια, ενσυναίσθηση και βοήθεια που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη.

Όταν η γυναικεία υγεία και ευεξία αφήνεται στην ανδρική ιδεολογία το αποτέλεσμα είναι η αμέλεια, η άγνοια ακόμα και η βίαιη καταπίεση».

Πηγή: people.com

 

v