Αδερφούλες ξύρισαν το κεφάλι τους για να συμπαρασταθούν στην καρκινοπαθή μαμά τους

Αδερφούλες ξύρισαν το κεφάλι τους για να συμπαρασταθούν στην καρκινοπαθή μαμά τους

Δύο μικρά κορίτσια, 7 και 10 ετών αντίστοιχα, απέδειξαν πως δεν είναι μόνο η αγάπη της μαμάς προς τα παιδιά της ανεξάντλητη αλλά και το… αντίστροφο!

Η Kayla και η Sophia, μόλις έμαθαν πως η μαμά τους έχει καρκίνο του μαστού και θα ξεκινούσε χημειοθεραπείες, θέλησαν να της δείξουν την αγάπη και τη στήριξή τους όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις. Όταν, λοιπόν, η γυναίκα αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι της οι κόρες της έκαναν το ίδιο για συμπαράσταση. 

«Το σχεδίαζαν αρκετές εβδομάδες πριν έρθουν να μου πουν πως θέλουν να ξυρίσουν και οι δύο το κεφάλι τους για να μου συμπαρασταθούν. Το είχαν ήδη συζητήσει με τον μπαμπά τους και είχαν πάρει την έγκρισή του», ανέφερε η μητέρα τους, Joanna. 

Η μητέρα των δύο κοριτσιών διαγνώστηκε αρχικά με καρκίνο του μαστού και έκανε διπλή μαστεκτομή, αλλά τον Οκτώβριο έλαβε μια δεύτερη διάγνωση, όχι και τόσο ενθαρρυντική. Ο καρκίνος είχε επιστρέψει και έπρεπε να υποβληθεί σε μια σειρά χημειοθεραπειών, διάρκειας έξι μηνών, καθώς και σε θεραπεία αντισωμάτων για περίπου έναν χρόνο. Όταν άρχισε να χάνει τα μαλλιά της τον Δεκέμβριο, αποφάσισε να τα ξυρίσει εντελώς και μερικές εβδομάδες αργότερα, οι κόρες της έκαναν ακριβώς το ίδιο. «Δεν ήταν εύκολο να βλέπουν τη μητέρα τους να υποφέρει κι αυτός ήταν ο δικός τους τρόπος να μοιραστούν την αγωνία τους μαζί μου. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν απλά μια σκέψη που δεν θα υλοποιήσουν, αλλά τελικά ήταν πιο αποφασισμένες απ’ όσο περίμενα!», είπε η Joanna. 

Όσο για τα δυο μικρά κορίτσια, ανέφεραν πως ήταν το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν για τη μητέρα τους, αφού εκείνη κάνει τα πάντα για εκείνες. «Ακόμα κι όταν υποφέρει από τους πόνους, σηκώνεται από το κρεβάτι για να μας φροντίσει. Θέλαμε να της το ανταποδώσουμε και να της δείξουμε ότι είμαστε δίπλα της, στα εύκολα και τα δύσκολα». 

Πηγή: insideedition.com

v