Μωράκι πνίγηκε ενώ έκανε μπάνιο - η μαμά του το είχε αφήσει χωρίς επίβλεψη

Μωράκι πνίγηκε ενώ έκανε μπάνιο - η μαμά του το είχε αφήσει χωρίς επίβλεψη

Μια 21χρονη μητέρα συνελήφθη μετά τον θάνατο της μόλις 12 μηνών κόρης της, η οποία πνίγηκε ενώ έκανε μπάνιο μόνη της, χωρίς επίβλεψη.

Η Victoria Tristan από το Τέξας κατηγορείται για κακούργημα πρώτου βαθμού αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, άφησε το παιδί χωρίς επίβλεψη και αποκοιμήθηκε. Η ίδια είπε στους αστυνομικούς ότι έβαλε το κοριτσάκι της στην μπανιέρα, την είπε είχε γεμίσει μέχρι απάνω με τρεχούμενο νερό, κι έπειτα την πήρε ο ύπνος για 10 λεπτά πριν ανακαλύψει τι είχε συμβεί. 

Ωστόσο, οι έρευνες της αστυνομίας δείχνουν ότι όσο το παιδί ήταν μόνο του στο μπάνιο, η νεαρή μαμά αντάλλασσε μηνύματα στο κινητό σε διπλανό δωμάτιο. Έπειτα, έγειρε το κεφάλι της για λίγο με αποτέλεσμα να αποκοιμηθεί. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, από τη στιγμή που η 21χρονη μητέρα ανακάλυψε πως το παιδί της πνίγηκε μέχρι να καλέσει βοήθεια, πέρασαν 8 λεπτά κατά τα οποία προσπαθούσε να το επαναφέρει στη ζωή με ΚΑΡΠΑ. 

Ο ιατροδικαστής με τη σειρά του, έκρινε ως «ατύχημα» τον θάνατο του 1χρονου με αιτία θανάτου τον  πνιγμό. Οι αρχές, ωστόσο, ισχυρίζονται πως, το να αφήνεις ένα μωρό μόνο του στο μπάνιο, είναι εγκληματικό και η νεαρή μητέρα παραμένει υπό κράτηση μέχρι τη δίκη. 

Πηγή: cafemom.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v