«Ο αδερφός μου έχει σύνδρομο Down και είναι ο καλύτερος θείος του κόσμου»

«Ο αδερφός μου έχει σύνδρομο Down και είναι ο καλύτερος θείος του κόσμου»

Η Erin Rhodes Johnson είναι μια μαμά όπως όλες οι άλλες, με τη διαφορά ότι μεγαλώνει τα παιδάκια της με τη βοήθεια του αδερφού της Matt που έχει σύνδρομο Down. Μέσα από τα βιντεάκια της στο Tik Tok  δείχνει στιγμιότυπα της καθημερινότητάς και ευελπιστεί να ευαισθητοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους για τα άτομα που απλά έχουν ένα παραπάνω χρωμόσωμα.

Ο γλυκύτατος Matt προσέχει και φροντίζει πολύ συχνά τα ανίψια του, την μικρή Louisa και τον αδερφό της Dominic.

«Ο αδερφός μου λατρεύει τα παιδιά και ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει όταν είναι μαζί τους. Υπάρχει κόσμος που δεν τον παίρνει στα σοβαρά και που πιστεύει ότι κάποιος πρέπει να είναι συνεχώς από πάνω του. Μόλις, όμως, του δώσαμε την ευκαιρία να γίνει αυτός ο φροντιστής εξέπληξε τους πάντες με την τρυφερότητά του. Είναι περιποιητικός και διαισθάνεται τι θέλει το κάθε παιδί. Έχει πολλή αγάπη να δώσει!», δήλωσε η Erin.

Kαι πράγματι όπως φαίνεται και στα βιντεάκια ο Matt παίζει με τα ανίψια του σαν μικρό παιδί, τα ταΐζει όταν πεινάνε και τα παρηγορεί όταν κλαίνε. Ωστόσο, παρά τα όμορφα στιγμιότυπα και τις διαβεβαιώσεις της Erin, δεν έλειψαν τα κακόβουλα σχόλια από ορισμένους που της έλεγαν να σταματήσει να αφήνει τα παιδιά της στον θείο τους καθώς υπάρχει κίνδυνος να πάθουν κάτι κακό.

Η Erin όμως τους αποστόμωσε λέγοντάς τους «Τα παιδιά μου είναι ασφαλή στην αγκαλιά του θείου τους. Ξέρουν ότι θα είναι πάντα εκεί να τα αγαπάει και να τα προστατεύει. Δεν βλέπουν έναν άνθρωπο με σύνδρομο Down αλλά τον θείο τους που παίζει μαζί τους και τα λατρεύει».

Πηγή: kidspot.com.au

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v