Ετοιμόγεννη που περιμένει 1 μωρό μοιάζει σαν να περιμένει τουλάχιστον... 3!

Ετοιμόγεννη που περιμένει 1 μωρό μοιάζει σαν να περιμένει τουλάχιστον... 3!

Μια έγκυος μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το παράπονό της για τα προσβλητικά σχόλια που δέχεται. Ο λόγος; Η μεγάλη της κοιλιά που, αν και περιμένει μόνο ένα μωρό, μοιάζει σαν να περιμένει… τέσσερα!

Μια εβδομάδα πριν τον ερχομό του γιου της, η Eliana Rodriguez μοιράστηκε μερικά μόνο από τα χλευαστικά σχόλια που δέχεται από αγνώστους για το τεράστιο μωρό της. Το πιο συνηθισμένο, είναι να την σταματάνε στον δρόμο και να της επισημαίνουν «πόσο τεράστια» είναι, κάτι που την ενοχλεί πολύ. 

Αρκετοί, μάλιστα, κυρίως στα social media, αναρωτήθηκαν αν είναι σίγουρη ότι περιμένει μόνο ένα μωρό και όχι τρίδυμα, ενώ κάποιοι άλλοι την αντιμετωπίζουν με οίκτο για το μέγεθος της κοιλιάς της ρωτώντας την ξανά και ξανά αν πονάει. 

Μετά την ανάρτησή της, πάντως, βρήκε τη συμπαράσταση που έψαχνε αφού αρκετοί επισήμαναν ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σχολιάζει την κοιλιά μιας εγκύου, είτε είναι μικρή είτε είναι μεγάλη. Παράλληλα, βρήκε αρκετές… συμπάσχουσες που έχουν βρεθεί στη θέση της και συμφωνούν μαζί της. 

Η ετοιμόγεννη γυναίκα ανέφερε πως όταν γεννήθηκε ο άντρας της ζύγιζε σχεδόν 5 κιλά, οπότε περιμένει πως και ο γιος της θα είναι εξίσου μεγάλο μωράκι. Με αυτό το σχόλιο, μάλιστα, απάντησε σε όσους υποστήριξαν πως η κοιλιά της είναι τόσο μεγάλη που είναι προϊόν photoshop

Πηγή: thesun.co.uk

v