«Ο γιος μου κοιμάται σε χαρτόκουτο επειδή το προτιμά από το κρεβάτι του!»

«Ο γιος μου κοιμάται σε χαρτόκουτο επειδή το προτιμά από το κρεβάτι του!»

Μια μαμά μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram με τον 5χρονο γιο της να κοιμάται σε ένα… χαρτόκουτο, το οποίο έγινε πολύ γρήγορα viral και συγκέντρωσε εκατοντάδες σχόλια!

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως το αγοράκι της κοιμάται σε ένα χαρτόκουτο, στρωμένο κανονικά με σεντόνια και κουβέρτες, επειδή πολύ απλά το προτιμά από το κρεβάτι του! Οι γονείς του, την πρώτη φορά που τους το ζήτησε, δεν βρήκαν κανέναν λόγο να του το αρνηθούν κι έτσι η συνήθεια αυτή παγιώθηκε και πλέον μετρά 18 ολόκληρους μήνες!

«Ήταν πριν από ενάμιση χρόνο που ο τότε τετράχρονος γιος μου “ερωτεύτηκε” ένα χάρτινο κουτί και με ρώτησε αν μπορούσε να κοιμηθεί μέσα σε αυτό», εξηγεί η μητέρα. «Δεν βιάστηκα να του απαντήσω. Το σκέφτηκα λίγο, ζύγισα τα υπέρ και τα κατά και κατέληξα πως είναι απολύτως ασφαλές να ενδώσω στο ασυνήθιστο αίτημά του. Από τότε κοιμάται εκεί και, ειλικρινά, λατρεύει το κουτί του!». 

 «Είναι μια συνήθεια που δεν αντιτίθεται στις οικογενειακές μας αξίες», συνεχίζει, «δεν θέτει τον γιο μας σε κίνδυνο και δεν δημιουργεί πρόβλημα στην οικογένεια, οπότε δεν έχουμε λόγο να του πούμε “όχι”. Μου αρέσει να  λέω “ναι” στα παιδιά μου όταν ζητάνε κάτι που μπορώ να τους το προσφέρω και δεν τα βάζει σε κίνδυνο. Έτσι, το “όχι” μου έχει μεγαλύτερη αξία και ξέρουν ότι το λέω μόνο όταν υπάρχει σοβαρός λόγος». 



Δείχνοντας ένα στιγμιότυπο του γιου της να έχει βολευτεί στο χαρτόκουτό του, είπε πως είναι ένα ανεξάρτητο και αυτόνομο παιδί και πως όταν ενηλικιωθεί, θα μοιράζεται αυτή την υπέροχη ιστορία με τους φίλους ή τα παιδιά του. 

Αρκετοί γονείς έσπευσαν να την συγχαρούν για την ευελιξία της, ενώ δεν ήταν λίγοι που μοιράστηκαν τις δικές τους αντίστοιχες ιστορίες! Σύμφωνα με όσα διαβάσαμε, τα μικρά παιδιά που προτιμούν τα χαρτόκουτα από το κρεβάτι τους, είναι περισσότερα απ’ όσα φανταζόμασταν! 

Πηγή: thesun.co.uk

v