Υιοθέτησε κοριτσάκι ολόιδιο με την κόρη της και όλοι νομίζουν ότι είναι δίδυμες

Υιοθέτησε κοριτσάκι ολόιδιο με την κόρη της και όλοι νομίζουν ότι είναι δίδυμες

Mια ευτυχισμένη μανούλα έγινε viral, όταν σύστησε τις κορούλες της στους ακολούθους της στο Instagram. Παρόλο που τα αξιολάτρευτα κοριτσάκια μοιάζουν με διδυμάκια, στην πραγματικότητα ήρθαν στον κόσμο με διαφορά μόλις μιας εβδομάδας, καθώς η μία είναι η βιολογική της κόρη, ενώ η άλλη υιοθετήθηκε.

Ο Daniel Bass και η Kelly  είναι περήφανοι γονείς εννέα παιδιών - τέσσερα από αυτά είναι τα βιολογικά τους παιδιά και έχουν υιοθετήσει πέντε ακόμη. Το ζευγάρι μοιράζεται στιγμιότυπα της ζωής του στο Instagram και έχει κερδίσει αμέτρητα θετικά σχόλια για τον τρόπο ζωής του.

Η Kelly δήλωσε ότι πάντα ήθελε να υιοθετήσει και το ζευγάρι ξεκίνησε τη διαδικασία το 2015, πριν καλωσορίσει τέσσερα αδερφάκια στην οικογένειά του. Όταν ήταν έγκυος στο όγδοο παιδί της, αποφάσισε να υιοθετήσει το μωράκι μιας φίλης της, η οποία δεν μπορούσε να το κρατήσει.

Το απίστευτό ήταν τα δυο παιδάκια γεννήθηκαν με διαφορά μόλις επτά ημερών και μοιάζουν πολύ μεταξύ τους! Σε βαθμό μάλιστα, που πολλοί ρωτούν το ζευγάρι αν πρόκειται για διδυμάκια.

Οι γονείς των κοριτσιών δηλώνουν ευτυχισμένοι και αποκαλούν τις μικρούλες «θησαυρούς» τους.

Πηγή: thesun.co.uk

v