Διδυμάκια βγήκαν από την κοιλιά της μαμάς τους πιασμένα χέρι - χέρι! 

Διδυμάκια βγήκαν από την κοιλιά της μαμάς τους πιασμένα χέρι - χέρι!

Ήταν 8 Μάϊου του 2014, στις  2:41 το μεσημέρι, όταν η Jenna και η Jillian ήρθαν στη ζωή πιασμένες χέρι χέρι, αποδεικνύοντας τον ισχυρό δεσμό που έχουν τα δίδυμα μεταξύ τους. Μάλιστα, η συγκεκριμένη φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, θα θυμίζει στις δύο αδερφούλες πως θα έχουν πάντα η μία την άλλη για στήριγμα!

Τα δύο κοριτσάκια μοιράζονταν τον ίδιο αμνιακό σάκο αλλά και τον πλακούντα και γεννήθηκαν με καισαρική τομή. Οι ευτυχισμένοι γονείς Sarah και Bill Thistlethwaite δήλωσαν «Είναι ήδη οι καλύτεροι φίλοι. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι κρατιόντουσαν από το χέρι. Είναι εκπληκτικό.»

Η γιατρός Melissa Mancuso η οποία βοήθησε στη γέννα των δύο κοριτσιών είπε πως κάτι τέτοιο (δηλαδή μωράκια που ήταν στον ίδιο αμνιακό σάκο) συμβαίνει μία στις 10.000 εγκυμοσύνες και 1-5% στις περιπτώσεις διδύμων.



Όπως εξήγησε πρόκειται για σπάνια περίπτωση εγκυμοσύνης ενώ περικλείει πιθανούς κινδύνους κατά τη διάρκεια της γέννας όπως το να μπερδευτούν τα νεογέννητα με τον ομφάλιο λώρο και τελικά να πεθάνουν.

Η Sarah Thistlethwaite που είναι δασκάλα μαθηματικών, χρειάστηκε να μείνει ξαπλωμένη στο κρεβάτι για 57 ημέρες προτού γεννήσει, ενώ το άλλο της παιδί, τον 15 μηνών Jaxon, τον πρόσεχαν οι συγγενείς και οι φίλοι.

Πηγή: newsitamea.gr

v