Βρέθηκε 5χρονη που είχε «κλαπεί» μαζί με το αυτοκίνητο της μαμάς της

Βρέθηκε 5χρονη που είχε «κλαπεί» μαζί με το αυτοκίνητο της μαμάς της

Στιγμές φρίκης έζησε μια μητέρα, όταν είδε έναν άντρα να της κλέβει το αυτοκίνητο στο πίσω κάθισμα του οποίου καθόταν η 5χρονη κόρη της. Το κοριτσάκι βρέθηκε λίγες ώρες μετά και είναι πλέον σώο και ασφαλές στην αγκαλιά της οικογένειάς του.

Το τρομακτικό περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής στην Αλαμπάμα. Η μητέρα της 5χρονης είχε πεταχτεί σ' ένα κατάστημα για να ψωνίσει, όταν συνέβη το κακό. Ο 45χρονος δράστης εκμεταλλεύτηκε τη σύντομη απουσία της, μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε, χωρίς να δει ότι στο πίσω κάθισμα βρισκόταν το παιδί.

Σύμφωνα με την αστυνομία το κορίτσι άρχισε να κλαίει και να ζητάει την μαμά του. Ο δράστης τότε, της είπε να κάνει ησυχία και λίγο μετά την άφησε στην άκρη ενός αυτοκινητόδρομου. Για καλή της τύχη μια γυναίκα που περνούσε από το σημείο, την είδε και την πήρε μαζί της.

Η αστυνομία άρχισε να καταδιώκει τον 45χρονο Michael Sawyer, ο οποίος τελικά συνελήφθη. Τώρα κρατείται χωρίς εγγύηση στη φυλακή της κομητείας St. Clair, όπου αντιμετωπίζει κατηγορίες για απαγωγή ανηλίκου, κλοπή μηχανοκίνητου οχήματος και κλοπή περιουσίας τέταρτου βαθμού.

Πηγή: newsweek.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v