Κολλητές αποφάσισαν να συγκατοικήσουν και να μεγαλώσουν μαζί τα παιδιά τους

Κολλητές αποφάσισαν να συγκατοικήσουν και να μεγαλώσουν μαζί τα παιδιά τους

Όταν δύο μαμάδες και φίλες βρέθηκαν χωρισμένες την ίδια περίοδο, αποφάσισαν να συγκατοικήσουν και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους μαζί, έτσι ώστε να βοηθάνε η μία την άλλη συναισθηματικά, αλλά και να μοιράζονται το οικονομικά βάρη.

 

Οι δύο μαμάδες είναι κολλητές και ζούνε μαζί με τα δύο τους παιδιά, τον Kaelin, 4 ετών, και την Haidyn, 5 ετών, στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας. Όπως ισχυρίζονται, ήταν η καλύτερη απόφαση που πήραν ποτέ και έκανε πολύ καλό και στα μικρά τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν και οι δυο τους χώρισαν από τους συντρόφους τους. Θεώρησαν καλή ιδέα να συγκατοικήσουν για να μοιραστούν τα έξοδα του σπιτιού, αλλά και να βοηθάνε η μία την άλλη στο μεγάλωμα των παιδιών.

«Τα παιδιά μας είναι πολύ καλοί φίλοι. Βοηθάει φυσικά που είναι κοντά ηλικιακά, αλλά περνάνε τέλεια μαζί. Και εμείς περνάμε πολύ όμορφα και είναι υπέροχο που έχουμε η μία την άλλη. Μεγαλώνουμε τα παιδιά μας σαν να ήταν πραγματικά αδέρφια. Αγαπάω την κόρη της Lauren σαν να ήταν δική μου. Δεν την ξεχωρίζω από τον γιο μου. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια όρια που έχουμε συμφωνήσει για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Εξακολουθούμε να είμαστε γονείς του παιδιού μας με τον δικό μας τρόπο.», δήλωσε η  Samantha.

@samanthaleighbestt Who wouldnt want this 🥰 #bestfriend #singlemom #nz #roomates ♬ Lights - Em1r


Οι δυο φίλες παρακινούν και άλλες single μαμάδες να το τολμήσουν, λέγοντας ότι είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας να μπορείς να μοιραστείς τόσο το οικονομικό βάρος, όσο και το συναισθηματικό. Τόνισαν ωστόσο, ότι η φιλία πρέπει να έχει γερά θεμέλια για να πετύχει η συμβίωση.

Πηγή: honey.nine.com.au

v