Πυροσβέστες έσωσαν σπίτι και άφησαν συγκινητικό σημείωμα στον ιδιοκτήτη

Πυροσβέστες έσωσαν σπίτι και άφησαν συγκινητικό σημείωμα στον ιδιοκτήτη

Ένας κάτοικος από τα Μέγαρα, του οποίου κινδύνευσε να καεί το σπίτι από τη φωτιά που ξέσπασε χθες, βρήκε στην οικία του ένα συγκινητικό σημείωμα από τους πυροσβέστες που έσωσαν την περιουσία του.

 

Συγκεκριμένα, οι πυροσβέστες ζητούσαν συγγνώμη από τον ιδιοκτήτη επειδή αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα του σπιτιού για να μπούνε μέσα. Όπως δήλωσε ο Νίκος Λάμψας στο Open, όταν ξέσπασε η φωτιά έλειπε απ' το σπίτι.

Οι άντρες της Πυροσβεστικής όμως κατάφεραν να το σώσουν από τις φλόγες και όταν ο κ. Λάμψας έφτασε στο σημείο, τον ενημέρωσαν ότι άφησαν μέσα κάτι για εκείνον.

«Το σημείωμα ήταν όντως συγκινητικό. Προσέφεραν τα μέγιστα. Τους ευχαριστώ από την ψυχή μου γιατί αν δεν ήταν αυτοί οι δύο άνθρωποι ο Τάσος και ο Χρήστος και όλο το πυροσβεστικό σώμα το σπίτι θα είχε καεί. Δευτερόλεπτα πριν η φωτιά είχε ακουμπήσει το σπίτι και αυτοί οι δύο άνθρωποι θυσιάζοντας πάρα πολλά πράγματα, έκαναν το χρέος τους και το σημαντικό μας συγκίνησαν με αυτό το σημείωμα και θα το κρατήσουμε για όλη μας τη ζωή, θα το βάλουμε σε κορνίζα. Τους ευχαριστώ δημόσια ξανά. Όλη τη νύχτα έμειναν εδώ μαζί μας. Αγκαλιαστήκαμε, συγκινηθήκαμε γιατί είχαν σώσει το σπίτι, βούρκωσα» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: reader.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v