Άντι ΜακΝτάουελ: «αγαπώ τα γκρίζα μου μαλλιά κι ας προδίδουν την ηλικία μου»

Άντι ΜακΝτάουελ: «αγαπώ τα γκρίζα μου μαλλιά κι ας προδίδουν την ηλικία μου»

Η 64χρονη ηθοποιός μίλησε στη βρετανική The Sunday Times για την ανάδειξη των φυσικών της γκρίζων και παραδέχτηκε ότι απλά ήθελε να φαίνεται στην ηλικία της.

«Ο κόσμος μου έλεγε συνεχώς "δεν είναι ώρα", αλλά εγώ διαφωνούσα», είπε σε συνέντευξή της που δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουλίου. «Υποκλινόμουν στις πεποιθήσεις των άλλων, αλλά πραγματικά θέλω να είμαι εκεί που είμαι και να δείχνω στην ηλικία μου».

Αργότερα στη συνέντευξη, είπε ότι τα γκρίζα μαλλιά της έχουν ένα άλλο μπόνους. «Νομίζω ότι τα μάτια μου φαίνονται πιο πράσινα και τα έχει κάνει να ξεχωρίζουν με έναν τρόπο που δε συνέβαινε πριν», μοιράστηκε.

Η ΜακΝτάουελ άρχισε για πρώτη φορά να αναφέρεται στον εαυτό της ως «ασημένια αλεπού» τον Φεβρουάριο του 2021, αφού άφησε τα γκρίζα μαλλιά της να φανούν και να μακρύνουν ενώ βρισκόταν σε καραντίνα.

«Δεν έβαφα τα μαλλιά μου… και μπορούσες να δεις τις ρίζες μου και οι κόρες μου συνέχισαν να μου λένε ότι έδειχνα badass. Και αυτή η ιδέα ότι θα μπορούσα να δείχνω badass μου άρεσε πολύ», είπε τότε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο «The Drew Barrymore Show».

Συνέχισε να περιφέρει το νέο της λουκ, ενώ πόζαρε στις φωτογραφίες του 74ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στους Sunday Times, η ΜακΝτάουελ ρωτήθηκε επίσης πώς άλλαξε η ζωή της στα ραντεβού από τότε που έγινε μία «ασημένια αλεπού».

«Είναι καλύτερα», απάντησε. Γέλασε και συνέχισε: «Μπορεί να έμοιαζα νεότερη και πιο αποδεκτή σε κάποιον πριν, αλλά θέλω να με εκτιμούν για αυτό πού είμαι, για την ηλικία μου. Και η ανταπόκριση των ανδρών είναι: "Είσαι πολύ όμορφη"».

Παρόλο που η ζωή της στα ραντεβού έχει βελτιωθεί, η ηθοποιός δήλωσε ότι δεν ψάχνει ενεργά για αγάπη. Δεν είναι σε καμία εφαρμογή γνωριμιών.

Στη συνέχεια, η ΜακΝτάουελ θυμήθηκε ότι είδε μια κάρτα που έδειχνε μια γοητευτική γυναίκα στα πενήντα της χρόνια ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι με λεζάντα «Επιτέλους μόνη». «Γέλασα τόσο πολύ γιατί μπορούσα να το καταλάβω αυτό», είπε. Ωστόσο, η πρωταγωνίστρια του Groundhog Day δεν αποκλείει την αγάπη από τη ζωή της.

«Και δεν πρόκειται να μπω σε μια εφαρμογή. Δεν πρόκειται να συμβεί αυτό. Αν κάποιος ερχόταν και βελτίωνε τη ζωή μου, κάποιος με τον οποίο θα γινόμουν ρομαντική, ξέρεις, σεξουαλική, ίσως, τότε θα το δεχόμουν. Αλλά για να σας πω την αλήθεια, απλά δεν εμφανίζεται κάποιος» εξομολογήθηκε η διάσημη ηθοποιός, συμπληρώνοντας: 

«Οι φίλοι μου συνεχίζουν να με ενθαρρύνουν να κάνω σχέσεις. Αλλά ξέρεις, αυτό που πραγματικά έχει σημασία για μένα αυτή τη στιγμή είναι οι φιλίες. Και δουλεύω πολύ σκληρά πάνω σε αυτό. Και γιατί να μην είναι αυτό αρκετό;».

Πηγή: in.gr

v