4χρονη τυφλώθηκε μετά από φρικτό ατύχημα με το πατίνι της

4χρονη τυφλώθηκε μετά από φρικτό ατύχημα με το πατίνι της

Η μικρή Coral κατευθυνόταν προς τον παιδικό σταθμό με το πατίνι της και δίπλα της βρισκόταν η μητέρα της, Amanda Allan.

Ξαφνικά η μικρή τράκαρε και το τιμόνι του πατινιού καρφώθηκε στο αριστερό της μάτι. Σύμφωνα μη την Amanda, η οποία έχει άλλα 2 παιδιά, ο τραυματισμός δεν ήταν εξωτερικός. Δεν υπήρχε πληγή και αίματα, ενώ η μικρούλα δεν ένιωθε πόνο. Έτσι, υπέθεσε πως δεν ήταν κάτι σοβαρό. 

Ωστόσο, το μάτι της Coral είχε πρηστεί και η μαμά της αποφάσισε να την πάρει στο σπίτι και να δει πώς θα εξελιχθεί ο τραυματισμός της. Καθώς περνούσε η μέρα, η μικρή άρχισε να παραπονιέται ότι κάτι είχε κολλήσει στο μάτι της και η όρασή της είχε γίνει θολή.

Το επόμενο πρωί, το παιδί ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε να δει καθόλου από το αριστερό μάτι και οι γονείς της την πήγαν εσπευσμένα στον οφθαλμίατρο κι από εκεί στο νοσοκομείο. Μέχρι το απόγευμα, το κοριτσάκι είχε κάνει ήδη το πρώτο της χειρουργείο καθώς έπρεπε να γίνουν πολλαπλά ράμματα στο βολβό του ματιού της.

Θα χρειαστούν περίπου 6-8 μήνες για να φανούν τα αποτελέσματα του πρώτου χειρουργείου, ενώ το παιδί θα πρέπει να υποβληθεί και σε άλλες επεμβάσεις. Ωστόσο, οι γιατροί δεν είναι αισιόδοξοι κι έχουν ήδη προετοιμάσει τους γονείς της για το ενδεχόμενο να μην επανέλθει ποτέ η όραση στο αριστερό μάτι του 4χρονου κοριτσιού. 

Πηγή: mirror.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v