Η Κατερίνα Βάβουλα από την Νάξο πέρασε πρώτη στην Ιατρική με 19.660 μόρια

Η Κατερίνα Βάβουλα από την Νάξο πέρασε πρώτη στην Ιατρική με 19.660 μόρια

Η Κατερίνα που προέρχεται από εκπαιδευτική και αθλητική οικογένεια, πέτυχε τον αστρονομικό βαθμό των 19.660 μορίων στις Πανελλαδικές εξετάσεις και δικαίως καταλαμβάνει τον τίτλο της πρώτης των πρώτων και μπήκε στην Ιατρική Αθηνών.

Αψηφώντας τις όποιες δυσκολίες, η Κατερίνα Βάβουλα από τη Νάξο κατέγραψε αξιοσημείωτες επιδόσεις. Μετά τα αποτελέσματα, δήλωσε για την επιτυχία της ότι «ήταν μία επιβράβευση και όχι αυτοσκοπός».

Η Κατερίνα, η οποία ήρθε πρώτη σε συνολικό βαθμό στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, έμαθε κι επισήμως ότι εισάγεται στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και μάλιστα πρώτη.

Έγραψε καθαρό 20 στη Φυσική και τη Χημεία, 19.7 στη Βιολογία και 18.6 στην έκθεση, φτάνοντας συνολικό βαθμό 19.660 μόρια.

Η ίδια δήλωσε τα εξής: «Η Ιατρική απλά μου προέκυψε αλλά δεν το επιδίωξα. Ήξερα από τη πρώτη στιγμή ότι θα περάσω στην σχολή αυτή. Και σήμερα ήθελα να το δω. Να βεβαιωθώ. Είναι μία επιβράβευση αλλά όχι αυτοσκοπός. Δεν μπήκα στη λογική, να είμαι πρώτη, ή δεύτερη ή τρίτη. Δεν το επιδίωξα. Αλλά το ευχαριστήθηκα».

Πηγή: in.gr

v