Πεθερά δώρισε το νεφρό της στη νύφη της για να τη σώσει!

Πεθερά δώρισε το νεφρό της στη νύφη της για να τη σώσει!

Μια έγκυος από τη Μελβούρνη, η οποία πάλεψε με νεφρική ανεπάρκεια και νοσηλεύτηκε στην εντατική, έλαβε από την πεθερά της, πριν από μερικές μέρες, ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας που της χάρισε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Η Carolina Maistry ανακάλυψε ότι είχε προβλήματα με τα νεφρά της όταν διαγνώστηκε με πολυκυστική νεφρική νόσο, λίγο πριν παντρευτεί τον σύντροφό της Andre. Η κατάσταση της υγείας της δεν εμπόδισε το ζευγάρι να παντρευτεί και να κάνουν παιδί.

Στις αρχές του 2020 η Maistry έμεινε έγκυος, αλλά τόσο η αγέννητη κόρη της όσο και η ίδια αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα υγείας. Στον υπέρηχο των 16 εβδομάδων, η μέλλουσα μαμά έμαθε ότι η δεξιά πλευρά της καρδιάς του μωρού της δεν είχε ακόμα σχηματιστεί.

Προκειμένου το μωράκι να σωθεί έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, κάτι που σήμαινε πως η εγκυμοσύνη έπρεπε να διαρκέσει τουλάχιστον 37 εβδομάδες.

«Έπρεπε να κάνουμε κάποιες πολύ δύσκολες συζητήσεις από νωρίς για να αποφασίσουμε τι ήμασταν διατεθειμένοι να κάνουμε σε εκείνο το σημείο», δήλωσε. 
Ενώ η μικρή Olivia ήταν ακόμα στην κοιλιά της μαμάς της, η Maistry υποβλήθηκε σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις, μία από τις οποίες της προκάλεσε αναφυλακτική αντίδραση, με αποτέλεσμα να μπει στην εντατική.

Μαμά και κόρη, όμως, αποδείχτηκαν αληθινές μαχήτριες! Ευτυχώς, η Maistry έφτασε επιτυχώς στις 37 εβδομάδες και μέσα σε έξι ημέρες από τη γέννηση της, η Olivia υποβλήθηκε στην πρώτη της καρδιοχειρουργική επέμβαση. Όλα πήγαν καλά, όμως, η Maistry, χρειαζόταν επειγόντως να κάνει μεταμόσχευση νεφρού.

Η πεθερά της, η οποία ήταν συμβατή δότρια, της χάρισε το δώρο της ζωής! Η μεταμόσχευση στέφθηκε με επιτυχία και τώρα μαμά και κόρη επικεντρώνονται στο να δυναμώνουν μέρα με τη μέρα.

Πηγή: 7news.com.au

v