Διδυμάκια γεννήθηκαν με διαφορετικό χρώμα δέρματος - συμβαίνει 1 στο εκατομμύριο

Διδυμάκια γεννήθηκαν με διαφορετικό χρώμα δέρματος - συμβαίνει 1 στο εκατομμύριο

Με μια σπάνια περίπτωση που συμβαίνει μία στο εκατομμύριο, ήρθε αντιμέτωπη μια μαμά στο Νότιγχαμ της Αγγλίας όταν γέννησε τα διδυμάκια της και είδε ότι έχουν διαφορετικό χρώμα δέρματος μεταξύ τους. 

Η 29χρονη Chantelle Broughton έγινε για πρώτη φορά μαμά τον Απρίλιο και μάλιστα, σε δίδυμα. Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι ο γιος της, Ayon, γεννήθηκε με ανοιχτόχρωμο δέρμα και πράσινα μάτια ενώ η κόρη της, Azirah, έχει πολύ πιο σκούρα επιδερμίδα και καστανά μάτια.

Τέτοιες γεννήσεις είναι τόσο σπάνιες, που οι ειδικοί στον τομέα της γενετικής είχαν πει πως συναντώνται μία στο εκατομμύριο. Η νεαρή μητέρα αποδίδει αυτό το φαινόμενο στη μικτή φυλετική ταυτότητα της ίδιας και του συντρόφου της. Ο ένας της παππούς ήταν Νιγηριανός, ενώ ο πατέρας των παιδιών μισός Τζαμαϊκανός και μισός Σκωτσέζος.

Στην αρχή τα διδυμάκια δεν διέφεραν πολύ μεταξύ τους. Λίγο καιρό μετά τη γέννησή τους ωστόσο, η επιδερμίδα της Azirah γινόταν όλο και πιο σκούρα και πλέον, έχει πιο σκουρόχρωμη επιδερμίδα και από τον πατέρα της.

«Χαίρομαι τόσο πολύ που βγήκαν όπως είναι. Εκτός από το χρώμα έχουν και κάποιες άλλες διαφορές. Η Azirah για παράδειγμα, είναι πολύ χαλαρή και ήρεμη, ενώ ο Ayon θέλει συνέχεια την προσοχή μας. Έχω παρατηρήσει ότι όταν κοιτάζουν ο ένας τον άλλον χαμογελούν και, πραγματικά, λιώνω από ευτυχία», δήλωσε η περήφανη μανούλα και τόνισε ότι δεν την πειράζει όταν τη σταματούν στον δρόμο για να την ρωτήσουν αν είναι και τα δύο μωρά δικά της.

Πηγή: metro.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v