Εξαπλή ευτυχία: γέννησε δίδυμα για 3η συνεχόμενη φορά!

Εξαπλή ευτυχία: γέννησε δίδυμα για 3η συνεχόμενη φορά!

Υπήρξε μια περίοδος που η Ashton και ο Eric Rawley δεν ήταν σίγουροι ότι θα έκαναν παιδιά. «Όλοι γύρω μας έκαναν μωρά, ο ένας μετά τον άλλον, κι εμείς τίποτα…», ανέφερε η Ashton σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Αφού πάλεψαν τέσσερα χρόνια με την υπογονιμότητα, η Ashton και ο Eric υποβλήθηκαν σε εξωσωματική γονιμοποίηση το 2016 και λίγους μήνες μετά έφεραν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους Amelia και Eloise

Όταν αποφάσισαν να κάνουν και ένα τρίτο παιδί, πάλι με εξωσωματική, το γονιμοποιημένο έμβρυο χωρίστηκε και δημιούργησε δύο πανομοιότυπα αγοράκια. «Η πιθανότητα να συμβεί αυτό είναι 1% αλλά συνέβη στα δίδυμα αγοράκια μας, τον Owen και τον Wyatt», εξηγεί η ευτυχισμένη μαμά. 



Η οικογένεια ένιωθε πλήρης και δεν είχαν σκοπό να προσπαθήσουν για τρίτη εξωσωματική αλλά το 2021 η Ashton ένιωθε αδικαιολόγητες ζαλάδες και ναυτίες. «Είχα όλα τα συνηθισμένα συμπτώματα μιας εγκυμοσύνηςαλλά ποτέ δεν είχαμε συλλάβει χωρίς θεραπείες γονιμότητας», εξήγησε. 

Τελικά, όχι μόνο ήταν ξανά έγκυος αλλά περίμενε πάλι δίδυμα κοριτσάκια, τη Rose και την Violettα, τα οποία γεννήθηκαν πρόωρα και έμειναν 22 μέρες στην ΜΕΘ. «Στο σπίτι επικρατεί χάος αλλά νιώθω πραγματικά ευλογημένη», λέει η μαμά των 6 παιδιών. «Έχουν πολύ ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους και, ειδικά τα μεγαλύτερα, είναι συνέχεια μαζί!». 

Πηγή: today.com

v