«Η αγαπημένη κούκλα της κόρης μου είναι ανατριχιαστική - τη φοβάμαι!»

«Η αγαπημένη κούκλα της κόρης μου είναι ανατριχιαστική - τη φοβάμαι!»

Τα παιδιά μπορούν να δεθούν με τα πιο περίεργα πράγματα. Από το κουβερτάκι του ύπνου και την πιπίλα τους μέχρι ένα ξεχασμένο παιχνίδι ή κάποιο κουζινικό σκεύος. Ένα 3χρονο κοριτσάκι, όμως, πρωτοτύπησε και έγινε viral καθώς δεν κάνει βήμα χωρίς την ανατριχιαστική κούκλα της!

Η μικρούλα είδε την κούκλα σε ένα κατάστημα με αποκριάτικα και την ερωτεύτηκε αμέσως, όπως αποκαλύπτει η μητέρα της, Βrittany Beard.  «Το ενδεχόμενο να μην την αγοράσουμε, ήταν ανύπαρκτο... Ποτέ ξανά δεν είχε διεκδικήσει τόσο πολύ ένα παιχνίδι», λέει η μητέρα της 3χρονης.

Μάλιστα, μια σειρά από φωτογραφίες που ανέβασε στο Facebook, αποδεικνύουν πως η μικρή Brier δεν κάνει βήμα χωρίς την αγαπημένη της κούκλα, ενώ απολαμβάνει να της αλλάζει ρούχα και να την μεταμορφώνει. 

«Είμαι η μαμά της και με χρειάζεται», φαίνεται πως απαντά η μικρούλα κάθε φορά που οι γονείς της της ζητούν να αφήσει για λίγο την τρομαχτική κούκλα της. 

Η Brier φωνάζει την κούκλα της Χλόη, ενώ η μαμά της την αποκαλεί «τρομακτική Χλόη» καθώς, όπως παραδέχεται, όποτε την βλέπει... φοβάται! «Κάθε φορά που την βλέπω ξαφνικά μπροστά μου τρομάζω, ενώ μερικές φορές φοβάμαι να κοιμηθώ μήπως ζωντανέψει και μου επιτεθεί», ομολογεί γελώντας. 

Πηγή: kidspot.com.au

 

v