Μωράκι νίκησε τον καρκίνο στα 1α του γενέθλια - πάλευε από 4 μηνών!

Μωράκι νίκησε τον καρκίνο στα 1α του γενέθλια - πάλευε από 4 μηνών!

Η Giselle Morales έδωσε μια γενναία κατά του καρκίνου από τους πρώτους κιόλας μήνες της ζωής της, επιδεικνύοντας τεράστια δύναμη και λαχτάρα για ζωή!

Όταν ήταν 4 μηνών, διαγνώστηκε με με νευροβλάστωμα των επινεφριδίων και ξεκίνησε θεραπεία. Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν τα πρώτα της γενέθλια, έκανε την τελευταία της χημειοθεραπεία και επέστρεψε στο σπίτι της χαρούμενη και υγιής. 

Η γιατρός που παρακολουθεί το μικρό κορίτσι διευκρίνισε πως οι καρκίνος της δεν ήταν σπάνιος, καθώς παρουσιάζεται σε περίπου 600 άτομα τον χρόνο μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά η δύναμη που υπέδειξε η Giselle ήταν αξιοσημείωτη!

Εξίσου υπερήφανοι είναι και η γονείς της 1χρονης, ενώ η χαρά τους για το αίσιο τέλος της περιπέτειας της κόρης τους δεν περιγράφεται. Ωστόσο, το ταξίδι τους ήταν δύσκολο και πολλές φορές λιγοψύχησαν. 

«Υπήρξαν φορές όλο αυτό το διάστημα που δεν ξέραμε αν το μωρό μας θα ζήσει. Η σκέψη ότι μπορεί και να μην τα καταφέρει, μας τσάκιζε! Πάντα, όμως, προσπαθούσαμε να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας και να χαμογελάμε για να της δίνουμε δύναμη», ανέφερε συγκινημένη η μητέρα της και πρόσθεσε: 

«Νιώθουμε ευλογημένοι που η κόρη μας τελικά τα κατάφερε και περήφανοι για το σθένος της. Ωστόσο, η σκέψη μας ταξιδεύει συχνά στις οικογένειες που έχασαν κάποιον δικό τους άνθρωπο από καρκίνο και, φυσικά, σε όλα τα παιδιά που δεν κατάφεραν να νικήσουν αυτό το τέρας. Γιορτάζω για την κόρη μου και παράλληλα θέλω να τιμήσω και όλα τα άτυχα θύματα του καρκίνου». 

Ο παππούς της Giselle, επιζών και ο ίδιος από μια επιθετική μορφή καρκίνου, έχει αναπτύξει έναν ιδιαίτερο δεσμό με την εγγονή του. «Μας χωρίζουν πολλά χρόνια αλλά μας ενώνουν κοινά βιώματα και εμπειρίες. Η αγάπη μου για εκείνη δεν χωράει σε λέξεις», είπε χαρακτηριστικά. 

 Πηγή: news.wgcu.org

v