Για τα 6α της γενέθλια, ζήτησε αντί για δώρα… χρήματα για τα άρρωστα παιδιά!

Για τα 6α της γενέθλια, ζήτησε αντί για δώρα… χρήματα για τα άρρωστα παιδιά!

Μερικά παιδιά δείχνουν από νωρίς ταλέντο στη μουσική, στα μαθηματικά ή στον αθλητισμό. Η 6χρονη Hazel Magri, πάλι, έχει ένα φυσικό ταλέντο στη φιλανθρωπία!

Την προηγούμενη εβδομάδα η Hazel είχε τα γενέθλιά της και έκανε ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους της. Ωστόσο, αντί για δώρο ζήτησε από τους καλεσμένους της να κάνουν μια δωρεά για ένα Ίδρυμα που στηρίζει έμπρακτα παιδιά με καρκίνο. Συγκεκριμένα, έγραψε στις προσκλήσεις που έστειλε πως «θέλει να βοηθήσει τα άρρωστα παιδιά». 

Το 6χρονο κορίτσι, έπειτα από τον χαμό του μικρού της αδελφού από καρκίνο, αποφάσισε πως τα παιδιά που νοσούν έχουν περισσότερη ανάγκη τα χρήματα για να γίνουν καλά, απ’ ότι εκείνη τα δώρα. Ο αδερφός της γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου του του 2021 και έφυγε από τη ζωή λίγες εβδομάδες αργότερα, στις 16 Οκτωβρίου. 

«Ήταν πολύ χαρούμενη όταν πήγε στο Ίδρυμα το κουτί με τα χρήματα», λέει ο μπαμπάς της μικρούλας. «Ελπίζω η πράξη της κόρης μας να βρει κι άλλους μιμητές και να αποτελέσει παράδειγμα για τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας της». 

Πηγή: timesofmalta.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v