5 λόγοι για να λατρέψεις έναν Παρθένο

5 λόγοι για να λατρέψεις έναν Παρθένο

Τα Παρθενάκια είναι από τα πιο παρεξηγημένα και αμφιλεγόμενα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, αφού θεωρούνται ψυχαναγκαστικά και στριμμένα. Αν, όμως, παραβλέψετε την κάπως ψυχρή, λίγο αντικοινωνική και αρκετά μετρημένη πρώτη εντύπωση που κάνουν και τα γνωρίστε καλύτερα, θα ανακαλύψετε ότι:

Είναι Πιστά

Οι παρθένοι μένουν πιστοί σε αυτούς που αγαπούν από τη φύση τους! Αν κρίνουν πως είστε άξιοι της εμπιστοσύνης τους, δεν θα σας προδώσουν ποτέ και θα σταθούν όποτε και να τους το ζητήσετε. Παρόλο που δεν είναι ιδιαίτερα αυθόρμητοι, είναι άνθρωποι που αγαπούν με πάθος τους φίλους τους, τους συντρόφους τους, τους γονείς τους ή ακόμα και την εργασία τους!

Είναι Ανεξάρτητα

Αν προσπαθήσετε να αφαιρέσετε την ανεξαρτησία από τη ζωή ενός παρθένου, θα είναι σαν να τον σκοτώνετε. Τα παρθενάκια της ζωής σας θέλουν να κάνουν αυτό που θέλουν, όταν το θέλουν και όπως το θέλουν! Ωστόσο, μπορείτε να τους εμπιστευτείτε αφού αυτό που θέλουν, σπάνια θα σας πληγώσει. Επίσης, δεν θα σας ζητήσουν βοήθεια σχεδόν ποτέ και προτιμούν να διεκπεραιώνουν τις δουλειές τους μόνοι τους. 

Είναι ευαίσθητα, αλλά προσπαθούν να το κρύψουν

Κι όμως, ο φαινομενικά «απρόσωπος» Παρθένος παίρνει κατάκαρδα κάθε παρεξήγηση ή καβγά στον οποίο θα εμπλακεί. Στην αρχή δεν θα φανεί αλλά ο τρόπος που θα προσπαθήσει να διορθώσει την κατάσταση στη συνέχεια, θα τον προδώσει.

Όταν σε εμπιστευτούν, γίνονται παιχνιδιάρικα

Είναι τρομερά διασκεδαστικός με την κατάλληλη παρέα. Δηλαδή με τους φίλους που τον κάνουν να αισθάνεται άνετα και να νιώθει ότι μπορεί να είναι ο εαυτός του. Το αυστηρό προσωπείο του χάνεται και υπάρχουν φορές που δεν τον αναγνωρίζεις!

Κάνουν τα πάντα για τα άτομα που αγαπούν

Όχι απλά θα θυσιαστούν για τα πιο σημαντικά άτομα στη ζωή τους αλλά δεν θα το κάνουν και… βούκινο. Εν μέρει γιατί το θεωρούν υποχρέωσή τους, εν μέρει γιατί μπορεί ακόμα και να ντρέπονται να το παραδεχτούν. Γι’ αυτό αν έχετε έναν Παρθένο στη ζωή σας, να ξέρετε ότι είστε τυχεροί.

v