Μωράκι 19 μηνών πέθανε ξαφνικά από άγνωστα αίτια - είχε υψηλό πυρετό 

Μωράκι 19 μηνών πέθανε ξαφνικά από άγνωστα αίτια - είχε υψηλό πυρετό

Σοκαρισμένη είναι η συνοικία της Αγίας Τριάδας στην Πάτρα από τον αιφνίδιο θάνατο ενός κοριτσιού μόλις 19 μηνών στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Το τραγικό συμβάν έγινε την περασμένη Δευτέρα, όμως οι οικείοι του μικρού κοριτσιού και οι γιατροί δεν είναι ακόμα σε θέση να δώσουν καμία εξήγηση για τα ακριβή αίτια θανάτου του, καθώς η εξέλιξη ήταν ραγδαία.

Μέσα σε λίγες ώρες από τη μεταφορά του στο νοσοκομείο παρουσίασε απώλεια συνείδησης, διασωληνώθηκε και κατέστη εγκεφαλικά νεκρό με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή την Δευτέρα στην Πάτρα.

Τα ακριβή αίτια θανάτου θα αναζητηθούν μέσω της νεκροτομής που θα διενεργηθεί κι άλλων ιστολογικών εξετάσεων, την ώρα που ιατρικοί παράγοντες θεωρούν ως πιθανότερη αιτία θανάτου, την εκδήλωση κάποιας εγκεφαλοπάθειας με ραγδαία εξέλιξη.

Η συνοικία της Αγίας Τριάδας όπου μένει η οικογένεια που έχει ένα ακόμη παιδάκι 5 ετών, είναι σοκαρισμένη. Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα την περασμένη Πέμπτη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας με απώλεια συνείδησης.

Σε λίγες ώρες η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου, όπου οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν πολλά αφού ήταν ήδη εγκεφαλικά νεκρό.

Πηγή: reader.gr

v