Απέκτησε πανομοιότυπα τρίδυμα με φυσικό τρόπο στα... 46 της!

Απέκτησε πανομοιότυπα τρίδυμα με φυσικό τρόπο στα... 46 της!

Μια υπέροχη έκπληξη περίμενε την Audrey Tiberius στα 46 της χρόνια: ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος σε τρίδυμα, παρά το γεγονός ότι οι γιατροί είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο  εγκυμοσύνης στην ηλικία της.

Η Tiberius είχε ήδη 5 αγόρια και ήθελε να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά της. Καθώς δεν μπορούσε με φυσικό τρόπο, δοκίμασε διάφορες θεραπείες γονιμότητας, οι οποίες όμως δεν λειτούργησαν. Στα 46 της χρόνια ωστόσο, το θαύμα έγινε!

«Πριν από μερικά χρόνια ο γυναικολόγος μού είχε πει ότι δεν θα μπορούσα να κάνω άλλα παιδιά. Τα ωάριά μου δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Προσευχόμουν και προσευχόμουν για πέντε χρόνια να κάνω περισσότερα παιδιά, επειδή πάντα ήθελα  μεγάλη οικογένεια και το 7  ήταν ο τυχερός μου αριθμός. Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος, επιτέλους σε ηλικία 45 ετών, και μάλιστα με φυσικό τρόπο ήμουν απίστευτα χαρούμενη. Ήταν γραφτό να γίνει!», δήλωσε συγκινημένη.



H τρισευτυχισμένη μητέρα ανέφερε ότι ένας στατιστικολόγος τής είπε ότι οι πιθανότητες να μείνει έγκυος στα 45 ήταν 1 στις 100. Οι πιθανότητες για πανομοιότυπα τρίδυμα 1 στις 10.000 και οι πιθανότητες να συλλάβει στην ηλικία της πανομοιότυπα τρίδυμα... 1 στα 20 δισεκατομμύρια!

«Αυτό που μου συνέβη είναι τόσο σπάνιο... Αληθινό θαύμα! Ή μάλλον τρία θαύματα», είπε.

Πηγή: ksl.com

v