Σκηνοθέτησε την απαγωγή της για να πάρει χρήματα από τη μητέρα της

Σκηνοθέτησε την απαγωγή της για να πάρει χρήματα από τη μητέρα της

Μια παράξενη ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας με μια γυναίκα, η οποία σκηνοθέτησε την απαγωγή της προκειμένου να εκβιάσει τη μητέρα της για 50.000 δολάρια! Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της Ισπανίας, η συγκεκριμένη κοπέλα έχει δοκιμάσει το ίδιο «κόλπο» άλλες τέσσερις φορές για να αποσπάσει χρήματα από την οικογένειά της.

Πριν από τρεις μέρες, στις 5 Σεπτεμβρίου, η μητέρα έλαβε ένα βίντεο, το οποίο έδειχνε την κόρη της να κρατείται όμηρος. Κάποιος της είχε δέσει τα μάτια και την είχε φιμώσει, ενώ την απειλούσε με μαχαίρι.

«Αν με θέλεις ζωντανή, πρέπει να τους πληρώσεις», φέρεται να λέει η κοπέλα στο βίντεο, σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais. Προηγουμένως, η μητέρα της είχε λάβει τρεις επιστολές, στις οποίες οι «δράστες» απαιτούσαν ένα χρηματικό ποσό για να αφήσουν την κόρη της ελεύθερη. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, η μητέρα είχε καταβάλει το ποσό των 45.000 δολαρίων.

Οι αστυνομικές αρχές ξεκίνησαν τις έρευνες, αλλά έπαθαν τεράστιο σοκ όταν εντόπισαν την κόρη σε ένα καζίνο στην Τενερίφη, σώα και αβλαβή.

Εκτός από την ίδια συνέλαβαν και άλλα τέσσερα άτομα, όλα μέλη της οικογένειας του συντρόφου της, με την κατηγορία της προσομοίωσης εγκλήματος και του εκβιασμού, όπως ανέφερε σχετική ανακοίνωση.

Αργότερα οι αστυνομικοί βρήκαν το μαντήλι που χρησιμοποιήθηκε στο βίντεο, ένα μπουκάλι με ψεύτικο αίμα και ένα μεγάλο όπλο. 

Πηγή: newsobserver.com

v