2χρονο αγοράκι κέρδισε τη μάχη με τον καρκίνο και χτύπησε το καμπανάκι της νίκης

2χρονο αγοράκι κέρδισε τη μάχη με τον καρκίνο και χτύπησε το καμπανάκι της νίκης

Ένα 2χρονο αγοράκι από το Τέξας, το οποίο πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στο νοσοκομείο αφού διαγνώστηκε με λευχαιμία σε ηλικία 4 μηνών, χτύπησε το καμπανάκι της νίκης στο Νοσοκομείο Παίδων McLane στο Temple που σηματοδοτεί το τέλος της χημειοθεραπείας και μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Ο Alex Sanborn από το Bruceville-Eddy διαγνώστηκε με καρκίνο όταν ήταν 4 μηνών. Η μητέρα του είχε παρατηρήσει ότι ο μικρούλης παρουσίαζε έντονη κόπωση και ότι το δέρμα του ήταν πολύ χλωμό και έτσι τον πήγε στην παιδίατρο. 

«Η γιατρός παρατήρησε κάποια εμφανή σημάδια και, πριν πει οτιδήποτε, έκανε κάποιες εξετάσεις και αμέσως μας έστειλαν στα επείγοντα όπου ήρθε ο ογκολόγος και μας ανακοίνωσε τα τρομακτικά νέα», δήλωσε η μητέρα του.

Από εκείνη τη στιγμή, το αγοράκι άρχισε να παλεύει για τη ζωή του! Πριν από λίγες μέρες ωστόσο, χτύπησε το καμπανάκι της νίκης.

«Ένιωσα απέραντη ευγνωμοσύνη. Ο γιος μου θα μπορούσε να είχε πεθάνει τέσσερις φορές αλλά πάλεψε και τα κατάφερε. Είχαμε πολύ καλούς γιατρούς να μας βοηθούν», είπαν οι γονείς του.

Πηγή: kwtx.com

v