11χρονος πιάστηκε στα δόντια… καρχαρία και έχασε το πόδι του!

11χρονος πιάστηκε στα δόντια… καρχαρία και έχασε το πόδι του!

Μια απίστευτη κι όμως... αληθινή εμπειρία έζησε ένα μικρό αγόρι πριν από λίγες μέρες, όταν δέχθηκε επίθεση από έναν τεράστιο καρχαρία ενώ κολυμπούσε σε μια ακτή της Φλόριντας στις ΗΠΑ.

Ο 11χρονος Jameson Reeder δήλωσε πως είναι ευγνώμων που είναι ζωντανός, αφού επέζησε από επίθεση καρχαρία στα ανοικτά των ακτών της Φλόριντα. Ωστόσο οι γιατροί, στην προσπάθειά τους να σώσουν τη ζωή του μικρού αγοριού, χρειάστηκε να ακρωτηριάσουν το πόδι ακριβώς κάτω από το γόνατο.

«Είμαι πολύ λυπημένος που έχασα το πόδι μου, αλλά είμαι χαρούμενος που ζω», είπε χαρακτηριστικά ο Jameson στο «Good Morning America» σε μια αποκλειστική συνέντευξη.

Στα μέσα Αυγούστου, το αγόρι και η οικογένειά του έκαναν διακοπές στη Φλόριντα, όταν αποφάσισαν να κολυμπήσουν με αναπνευστήρα σε έναν ύφαλο. Ο Jameson που είναι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, κολυμπούσε μόνος του λίγο πιο πέρα όταν ξαφνικά δέχτηκε επίθεση από έναν καρχαρία σχεδόν 3 μέτρα. 

«Η επίθεση που δέχθηκε ο γιος μας ήταν τρομερή! Ο καρχαρίας τον δάγκωσε με τόση αγριότητα που θα μπορούσε να τον κατασπαράξει… Ο Jameson, όμως, κατάφερε να γλιτώσει και να κολυμπήσει μέχρι το σκάφος», είπε ο πατέρας του αγοριού. 

Η οικογένεια μετέφερε άμεσα το αγόρι στην ακτή, ενώ στο μεταξύ είχε καλέσει για κάθε πιθανή βοήθεια σε θάλασσα και στεριά! Η άμεση ανταπόκριση των γονιών του, βοήθησε στο να σωθεί η ζωή του αγοριού που τελικά μεταφέρθηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο. 

«Μετά από αυτή την περιπέτεια γίναμε όλοι πιο δυνατοί και, κυρίως, ο Jameson!», λέει η μητέρα του η οποία δεν σταματά να υπενθυμίζει στον γιο της πως μπορεί να κάνει τα πάντα όπως και πριν!

Πηγή: goodmorningamerica.com

v