5χρονο κοριτσάκι νίκησε τη λευχαιμία και έγινε πρωταγωνίστρια σε βιβλίο!

5χρονο κοριτσάκι νίκησε τη λευχαιμία και έγινε πρωταγωνίστρια σε βιβλίο!

Το αγαπημένο βιβλίο της 5χρονης Quinn McBride, που αγαπά ιδιαίτερα το αμερικάνικο Halloween, λέγεται «Τα τέρατα της Quinn» και πρόκειται για μια συλλογή από σύντομες τρομακτικές ιστορίες που επιμελήθηκε ο συγγραφέας παιδιών, Fred Koehler.

Ωστόσο, αυτό που ενθουσίασε ακόμα περισσότερο το κοριτσάκι, είναι πως η πρωταγωνίστρια του βιβλίου όχι μόνο συναντά τρομακτικά τέρατα, φαντάσματα, βρικόλακες και μάγισσες αλλά είναι η ίδια η Quinn!

Για την οικογένεια της 5χρονης, πάλι, αντιπροσωπεύει κάτι ακόμα πιο σπουδαίο, αφού τους υπενθυμίζει πως η κόρη τους, που πέρασε ένα μεγάλο μέρος της ζωής της παλεύοντας με τη λευχαιμία, πλέον είναι σε ύφεση και σύντομα ο καρκίνος θα είναι μόνο μια παλιά ανάμνηση. 

Συγκεκριμένα, η μικρούλα διαγνώστηκε με λευχαιμία ότρν ήταν 6 μηνών, και από τότε έχει δώσει έναν δύσκολο και σκληρό αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή. 

Ένα βιβλίο με τρομακτικές ιστορίες στο οποίο θα πρωταγωνιστεί η ίδια, ήταν η μεγαλύτερη επιθυμία της της 5χρονης Quinn την οποία πραγματοποίησε το Make A Wish και σήμερα είναι το αγαπημένο της βιβλίο το οποίο δεν αφήνει λεπτό από τα χέρια της!

Πηγή: lkldnow.com

v