3χρονος μαχητής που δεν το έβαλε ποτέ κάτω, νίκησε τον καρκίνο!

3χρονος μαχητής που δεν το έβαλε ποτέ κάτω, νίκησε τον καρκίνο!

Ο 3χρονος Albie Waite είναι αληθινός μαχητής, καθώς πάλεψε με τον καρκίνο και τον νίκησε. Οι γιατροί δεν πίστευαν ότι θα τα καταφέρει, όμως, το αγοράκι, πέρσι τα Χριστούγεννα, χτύπησε το καμπανάκι της νίκης και σήμερα δεν σταματά να χαμογελά και να σκορπίζει την ελπίδα.

Οι γονείς του Albie, η Leanne Waite και ο σύζυγός της Chris, παρατήρησαν για πρώτη φορά ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το αγοράκι τους τον Απρίλιο του 2021, όταν ανακάλυψαν ότι το αριστερό του χέρι πονούσε πολύ με το παραμικρό άγγιγμα. Στο νοσοκομείο οι γιατροί δεν μπορούσαν να βρουν τι είχε και υπέθεσαν πως απλώς είχε πάθει κάποιο τράβηγμα στον αγκώνα.

Μία εβδομάδα αργότερα, όμως, οι γονείς παρατήρησαν ότι ο γιος τους είχε βγάλει ένα εξόγκωμα. Μετά από βιοψία, οι χειρότεροι φόβοι της οικογένειας επιβεβαιώθηκαν. O Albie διαγνώστηκε με ραβδοειδή όγκο και οι γιατροί είπαν ότι δεν θα ζούσε περισσότερο από 12 μήνες.

Από τότε ο Albie πάλεψε με νύχια και με δόντια για να επιζήσει. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση μέρους του όγκου - η οποία τον άφησε με μια ουλή που εκτείνεται σε όλο του τον λαιμό- και έκανε πολλές χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες.

Στις 23 Δεκεμβρίου 2021 - μόλις δύο ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα - o  Albie χτύπησε το καμπανάκι της νίκης, βγαίνοντας νικητής μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Σήμερα, το τρίχρονο αγοράκι είναι παιχνιδιάρικο και ζωηρό. Παρόλο που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το δεξί του χέρι, δεν σταματά να χαμογελά και να σκορπίζει την ελπίδα.

Πηγή: wiltshiretimes.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v