Μαιευτήριο στη Λάρισα έδωσε λάθος μωρό σε ζευγάρι!

Μαιευτήριο στη Λάρισα έδωσε λάθος μωρό σε ζευγάρι!

Μοιάζει με σενάριο δραματικής σειράς στο Netflix, αλλά συνέβη στ' αλήθεια και μάλιστα σε ιδιωτικό μαιευτήριο στη Λάρισα! 

 

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα γέννησε σε γνωστό ιδιωτικό μαιευτήριο της Λάρισας στις 18 Αυγούστου, και την επόμενη μέρα την ειδοποίησαν ότι της είχαν δώσει λάθος μωρό καλώντας την να έρθει να πάρει το σωστό.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Στέλιος Σούρλας, μίλησε στο MEGA για το περιστατικό αλλά και για τις νομικές διαδικασίες που θα κινήσει το ζευγάρι κατά παντός υπευθύνου.

«Τις μοναδικές στιγμές που ήθελε να ζήσει το ζευγάρι, η κλινική τους τις κατέστρεψε καθότι έδωσαν ένα λάθος μωρό. Ήταν κάτι πολύ δύσκολο για το ζευγάρι και τους κατέκλυσε το συναίσθημα της ταραχής και του άγχους. Δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη από κανέναν. Η νοσηλεύτρια δεν έλεγξε το μωρό, η μητέρα δεν το είδε μέσα στην κατάσταση που βρισκόταν», είπε ο κ. Σούρλας.

«Η γυναίκα θήλασε το ξένο μωρό, έδωσε το πρωτόγαλά της σε ξένο μωρό και αντίστοιχα το δικό της το μωρό θηλάστηκε από μία ξένη μητέρα. Δεν γνωρίζουμε εάν η ξένη μητέρα είχε κάποιο ιατρικό ιστορικό, μεταδοτική νόσο και άλλα. Θα ζητήσουμε όλα αυτά από το μαιευτήριο και θα ζητήσουμε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι», πρόσθεσε.

Πηγή: etnos.gr

v