Μαμά που έχασε το μωρό της στη γέννα, δωρίζει το γάλα της σε νεογέννητα

Μαμά που έχασε το μωρό της στη γέννα, δωρίζει το γάλα της σε νεογέννητα

Η Kat και ο Nick πάλευαν χρόνια με την υπογονιμότητα ώσπου, με τη βοήθεια δότη σπέρματος και την μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης, η Kat έμεινε έγκυος.

Το ζευγάρι ήταν ενθουσιασμένο και κατέγραφε καθημερινά το ταξίδι της εγκυμοσύνης στον λογαριασμό του στο TikTok. Στις 25 εβδομάδες, μάλιστα, διάλεξαν και το όνομα για το κοριτσάκι που περίμεναν και το ανακοίνωσαν στους ακολούθους τους ότι θα την ονόμαζαν Edelweiss και, για συντομία, θα την φώναζαν Edie.

Δυστυχώς, όμως, σε μια προγραμματισμένη επίσκεψη με τον γυναικολόγο, διαπίστωσαν ότι το μωράκι τους δεν κουνιόταν, ενώ είχε σταματήσει να χτυπά και η καρδούλα του. Η Kat μπήκε αμέσως στο χειρουργείο και η κόρη τους γεννήθηκε νεκρή. 

Παρά το επώδυνο πλήγμα που δέχτηκαν, δεν σταμάτησαν να ενημερώνουν τον κόσμο για την απώλειά τους στο TikTok, θέλοντας να υποστηρίξουν και άλλα ζευγάρια που έχουν βιώσει κάτι αντίστοιχο. Παράλληλα, τρεις μέρες μετά την απώλεια της κόρης της, η Kat ανακοίνωσε και την απόφασή της να αρχίσει να αντλεί μητρικό γάλα για τα νεογέννητα που βρίσκονται στη ΜΕΘ. 

Μετά από μια εβδομάδα άντλησης τρεις φορές την ημέρα, η Kat κατάφερε να συγκεντρώσει 3 λίτρα γάλακτος, τα οποία έδωσε στο νοσοκομείο. «Ήθελα το γάλα μου να πάει στα μωρά που γεννήθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο που γεννήθηκε και η Edie μας. To να αντλώ γάλα για νεογέννητα μωρά που δεν είναι δικά μου, έχει γίνει η πιο αγαπημένη στιγμή της μέρας μου», είπε η γενναιόδωρη μητέρα. 

Πηγή: kidspot.com.au

v