Έμεινε έγκυος στο 2ο όταν το 1ο ήταν 5 μηνών: «θέλω να μεγαλώσουν σαν διδυμάκια»

Έμεινε έγκυος στο 2ο όταν το 1ο ήταν 5 μηνών: «θέλω να μεγαλώσουν σαν διδυμάκια»

«Για όσους αναρωτιέστε, το μωρό μας ήταν προγραμματισμένο», γράφει η Maraena, μια έγκυος 4 μηνών, και οι ακόλουθοί της στο TikTok την αποκαλούν «τρελή», καθώς δεν έχουν περάσει καλά καλά 9 μήνες από τον πρώτο της τοκετό.

Εκείνη, όμως, ξεκαθαρίζει πως, μαζί με τον άντρα της, ήθελαν ένα δεύτερο παιδί  με όλη τους την ψυχή και η εγκυμοσύνη της δεν ήταν «ατύχημα», όπως νομίζουν πολλοί. Αντίθετα, στην προσπάθειά τους να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους, το προγραμμάτισαν και το επιδίωξαν. 

Η Maraena, που έχει πάνω από 67.000 ακόλουθους και 1,1 εκατομμύρια likes στο TikTok, μίλησε για την εγκυμοσύνη της αλλά και τις αντιδράσεις που εισπράττει. «Πώς αντιδρούν οι άνθρωποι κάθε φορά που ανακαλύπτουν ότι είμαι έγκυος 4 μηνών και έχω ένα παιδί 9 μηνών; Λένε ότι είμαι θεότρελη!». 

Η νεαρή μαμά εξήγησε πως δεν δίνει σημασία στα κακοπροαίρετα σχόλια, και ανέφερε πως θέλει τα παιδιά τους να έχουν μικρή διαφορά ηλικίας και «να μεγαλώσουν σαν διδυμάκια», όπως είπε χαρακτηριστικά. 

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα είμαι μαμά δύο όμορφων μωρών σε μερικούς μήνες! Πάντα ονειρευόμουν αυτή τη μέρα» συμπλήρωσε, τονίζοντας πως δεν είναι αφελής ή αλαζονική καθώς γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει. «Κανείς δεν είπε ότι θα είναι εύκολο, αλλά το θέλαμε πολύ και θα τα καταφέρουμε».

Πηγή: thesun.co.uk

v