56χρονη έμεινε έγκυος στην… εγγονούλα της και έκανε τη νύφη της τρισευτυχισμένη!

56χρονη έμεινε έγκυος στην… εγγονούλα της και έκανε τη νύφη της τρισευτυχισμένη!

Μια 56χρονη γυναίκα είναι έγκυος στο μωρό του γιου της και, όπως λέει, ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο την εγγονούλα της!

Πιο συγκεκριμένα, η Nancy Hauck προσφέρθηκε να γίνει παρένθετη μητέρα στο παιδί του 32χρονου γιου της, Jeff, και της 30χρονης νύφης της, Cambria, όταν η τελευταία έκανε υστερεκτομή μετά την τραυματική γέννηση των διδύμων τους.

Το ζευγάρι πάλεψε 6 χρόνια με την υπογονιμότητα προτού αποκτήσει με εξωσωματική τα δίδυμα κοριτσάκια του, τη Vera και την Ayva που έκλεισαν τα 3, και τους δίδυμους γιους τους, Diseal και Luka, που σήμερα είναι 11 μηνών. 

Ωστόσο, ο Jeff και η Cambria ήθελαν να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους και η 56χρονη Nancy προσφέρθηκε να τους βοηθήσει. Μάλιστα, παρά την επιθυμία της να κυοφορήσει το 5ο εγγονάκι της, δεν ήξερε αν θα μπορούσε λόγω ηλικίας και εξεπλάγην ευχάριστα όταν οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι είναι υγιέστατη και μπορεί να γίνει παρένθετη μητέρα. 

«Αισθάνομαι πολύ δυνατή που έχω μέσα μου την κόρη του γιου μου», είπε ενθουσιασμένη η γυναίκα, προσθέτοντας πως έχει μεγάλη στήριξη και βοήθεια από τον σύζυγο, τον γιο και τη νύφη της.  Η Cambria, με τη σειρά της, εκφράζει τον θαυμασμό της προς την πεθερά της, λέγοντας πως πρόκειται για μια γυναίκα που η καλοσύνη της… λάμπει σαν φάρος!



Όσο για τον Jeff, μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για τη μητέρα του: «Νιώθω ευγνώμων που έχω μια τόσο ανιδιοτελή και στοργική μαμά που ήταν πρόθυμη να κάνει μια τέτοια θυσία  για την οικογένειά μου». 

Η εγγονή της 56χρονης αναμένεται να γεννηθεί στις 5 Νοεμβρίου με τον άντρα, τον γιο και τη νύφη της παρόντες στο δωμάτιο.

«Δεν υπάρχει ανταπόδοση για κάτι τέτοιο - το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ακολουθήσω το παράδειγμα που έδωσαν οι γονείς μου και να προσπαθήσω να δώσω το ίδιο επίπεδο αγάπης και αφοσίωσης στη δική μου οικογένεια», δήλωσε ο Τζεφ.

Πηγή: mirror.com

v