Γέννησαν το 7ο μωράκι τους και είναι πανευτυχείς: «όσο πιο πολλά, τόσο πιο καλά!»

Γέννησαν το 7ο μωράκι τους και είναι πανευτυχείς: «όσο πιο πολλά, τόσο πιο καλά!»

Ένα ζευγάρι με 6 παιδιά, έφερε στον κόσμο το 7ο μωράκι του την Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου, και η χαρά του είναι απερίγραπτη! Η Ilaria Catalina Irena γεννήθηκε 3 κιλά και 90 γραμμάρια και η φωτογραφία της, δευτερόλεπτα μετά τη γέννα, κέρδισε τις εντυπώσεις στα social media.

«Νιώθουμε ευγνώμονες που καλωσορίζουμε τη νεότερη κόρη μας σε αυτόν τον κόσμο», ανέφερε το ζευγάρι. «Το μωράκι μας είναι εξίσου μαγικό και γεμάτο αγάπη όπως κάθε άλλο μικρό ανθρωπάκι με το οποίο έχουμε ευλογηθεί», είπαν χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως... όσο πιο πολλά μωρά, τόσο πιο καλά!.

Εξίσου ενθουσιασμένα με τους γονείς τους είναι και τα 6 αδέρφια της μικρής Ilaria Catalina Irena, τα οποία προσπαθούν ήδη να καταλάβουν σε ποιον μοιάζει το νέο μέλος της οικογένειας! 

Η μητέρα της μοιράστηκε στο Instagram ένα βίντεο της νεογέννητης κόρης της γράφοντας «Είναι εδώ! Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε το μικροσκοπικό μας όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Το ζευγάρι, που πρόσφατα γιόρτασε 10 χρόνια γάμου, είναι επίσης γονείς των Maria Lucia Victoria, 18 μηνών, Eduardo "Edu" Pao Lucas, 23 μηνών, Romeo Alejandro David, 4 ετών, Leonardo Ángel Charles, 5 ½ ετών, Rafael Thomas, 7 ετών και Carmen Gabriela, 8 ½ ετών.   

Ο μπαμπάς του ζευγαριού, ο γνωστό Αμερικανός ηθοποιός Alec Baldwin, έχει ακόμα μία κόρη 26 ετών από τον πρώτο του γάμο.

Πηγή: people.com

v