Μόνη μαμά γέννησε τρίδυμα κοριτσάκια: «είναι οι τρεις… κολλητούλες μου!»

Μόνη μαμά γέννησε τρίδυμα κοριτσάκια: «είναι οι τρεις… κολλητούλες μου!»

Η Amy Maxey, μια 20χρονη γυναίκα που ζει μόνη της, σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι είναι έγκυος και μάλιστα σε τρίδυμα, αφού έπαιρνε τα αντισυλληπτικά της χάπια με «θρησκευτική ευλάβεια», όπως λέει. Ωστόσο, από τον περασμένο Μάρτιο που έφερε στον κόσμο τα τρία κοριτσάκια της, την Ocean, την Ivy και τη Harlow, είναι τρισευτυχισμένη!

«Όταν ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος, σοκαρίστικα γιατί έπαιρνε το χάπι κάθε μέρα. Όταν, δε, έμαθα ότι ήταν τρίδυμα, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Πέρασα πολλές ώρες εξηγώντας στον καλύτερό μου φίλο ότι ένιωθα τρομοκρατημένη γι’ αυτό που με περίμενε. Δεν ήξερα πώς να φροντίσω 3 μωρά… Δεν είχα ποτέ ανεπτυγμένο αυτό που κάποιοι ονομάζουν “μητρικό ένστικτο”».

Η 20χρονη μητέρα ανέφερε ότι όλα άλλαξαν όταν γέννησε. «Από την ημέρα που γεννήθηκαν τα κορίτσια, τα έκανα όλα μόνη μου», λέει η 20χρονη και συνεχίζει: «Πλέον το έχω συνηθίσει, καθώς καταφέραμε να μπούμε σε μια ρουτίνα που, τις περισσότερες φορές, μας ταιριάζει!».

Αν και συχνά νιώθει σαν να είναι μόνη απέναντι σε… τρεις, η καθημερινή ρουτίνα που ακολουθεί η 4μελής οικογένεια κυλάει ομαλά. Τα κορίτσια ξυπνάνε κάθε πρωί στις 7, τρώνε το πρωινό τους, πάνε βόλτα στο πάρκο, ακολουθεί ο μεσημεριανός τους ύπνος κι έπειτα μεσημεριανό. Το απόγευμα παίζουν όλοι μαζί και στις 18:30 πέφτουν για ύπνο. 



Τα πράγματα, όμως, δεν ήταν εύκολα από την αρχή. «Όταν γεννήθηκαν τα τριδυμάκια μου, ζούσα έναν αέναο κύκλο από βρώμικα μπιμπερό, λερωμένες πάνες και τάισμα κάθε δύο με τρεις ώρες. Ωστόσο, είναι πολύ πιο ζόρικα τώρα που είναι 17 μηνών επειδή είναι πιο δραστήρια και συνεχώς εν κινήσει. Αισθάνομαι περισσότερο σαν καθαρίστρια παρά σαν μαμά, αφού τακτοποιώ και καθαρίζω συνεχώς τα κορίτσια».

Το να είσαι μόνη μητέρα στα 20, έχει επηρεάσει την κοινωνική ζωή της Amy η οποία, όπως λέει, είναι λίγο πολύ ανύπαρκτη. «Όσο είμαι με τα κορίτσια δεν μπορώ να βγω έξω ή να κάνω πολλά πράγματα. Μερικές φορές είμαι τόσο κουρασμένη που μετράω αντίστροφα τις ώρες μέχρι να πέσουν για ύπνο. Παρόλα αυτά, δεν θα τις άλλαζα με τίποτα! Είναι οι φίλες μου, οι κολλητούλες μου, και δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα με κάνουν τόσο ευτυχισμένη».

Πηγή: .mirror.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v