Περίμενε 3δυμα κοριτσάκια και τελικά γέννησε 3 ολόιδια... αγοράκια!

Περίμενε 3δυμα κοριτσάκια και τελικά γέννησε 3 ολόιδια... αγοράκια!

Πεπεισμένη ότι θα έφερνε στον κόσμο τρία κοριτσάκια, η 34χρονη οδοντίατρος Gina Dewdney, έμεινε έκπληκτη όταν, λίγες μέρες πριν τον τοκετό, ο γιατρός έκανε λόγο για μια… λάθος πρόβλεψη!

Έπειτα από 5 υπερήχους και τις διαβεβαιώσεις του γιατρού της, η νεαρή μαμά ήταν σίγουρη ότι στην κοιλιά της “φιλοξενούσε” τις τρεις κορούλες της. Αυτή και ο σύζυγός της προετοίμασαν το παιδικό δωμάτιο, αγόρασαν βρεφικά ρουχαλάκια, παιχνίδια, σαλιάρες, πιπίλες, τα πάντα σε αποχρώσεις του ροζ! 

Λίγες μέρες πριν τον τοκετό, όμως, ο κόσμος τους ήρθε αναποδογύρισε, καθώς ο γιατρός τούς ενημέρωσε πως… είχε κάνει ένα μικρό λαθάκι! Η Gina δεν θα γεννούσε τρίδυμα κοριτσάκια αλλά αγοράκια!



Παραδέχτηκε, μάλιστα, ότι της άρεσε πολύ η ιδέα να έχει τρεις κόρες και όταν έμαθε πως τελικά θα κάνει γιους,  ένιωσε «συντετριμμένη». Φοβούμενη μην έχει γίνει πάλι λάθος, όμως, κράτησε όλα τα κοριτσίστικα ρουχαλάκια για καλό και για κακό… 

Ωστόσο, δεν έγινε άλλο λάθος! Το ζευγάρι απέκτησε τρία υπέροχα αγοράκια, τους Jimmy, Jenson και Jaxson, και είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ! 

Πηγή: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v