Προωράκι που γεννήθηκε στις 27 εβδομάδες, επέζησε και έκλεισε τα 2 του χρόνια!

Προωράκι που γεννήθηκε στις 27 εβδομάδες, επέζησε και έκλεισε τα 2 του χρόνια!

Η Chesil-Jade γεννήθηκε πρόωρα στις 27 εβδομάδες και ζύγιζε όσο ένα πούπουλο. Οι γιατροί δεν ήξεραν αν θα τα καταφέρει, όμως, η μικρούλα αποδείχτηκε αληθινή μαχήτρια και επέζησε. Σήμερα είναι 2 ετών και είναι ένα υγιέστατο και γλυκύτατο κοριτσάκι.

«Φοβόμουν τόσο πολύ να την αγγίξω όταν γεννήθηκε. Ήταν τόσο μικροσκοπική. Νόμιζα ότι θα σπάσει», εξομολογήθηκε η μητέρα της και συνέχισε λέγοντας «Ήξερα ότι θα τα κατάφερνε. Ήταν γραφτό της να ζήσει και να κάνει σπουδαία πράγματα, μεγαλώνοντας. Είναι ένα αληθινό θαύμα».

Από τη στιγμή που γεννήθηκε η Chesil άρχισε να παλεύει για τη ζωή της. Υπέστη πολλαπλές καρδιακές ανακοπές και κάποια στιγμή έπαθε σηψαιμία. Τίποτα απ' όλα αυτά, όμως, δεν της στέρησε τη θέληση να ζήσει. Παρά τις αντιξοότητες πήρε εξιτήριο 99 μέρες μετά την γέννησή της, ενώ χρειάστηκε οξυγόνο στο σπίτι για επιπλέον δύο μήνες.

Η 2χρονη μαχήτρια είναι υγιέστατη και ζωηρή. Χαμογελάει πολύ και της αρέσει να χορεύει. «Είχε απλώς μια μικρή καθυστέρηση στην ομιλία της. Είναι ένα πολύ γλυκό και έξυπνο παιδί», δήλωσε περήφανα η μαμά της.

Πηγή: hulldailymail.co.uk

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v