Πρόωρο μωράκι πήγε πρώτη φορά σπίτι του μετά από 112 μέρες στην εντατική

Πρόωρο μωράκι πήγε πρώτη φορά σπίτι του μετά από 112 μέρες στην εντατική

Ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε πρόωρα και χρειάστηκε να μείνει στη μονάδα εντατικής νεογνών για 112 μέρες, θα κάνει Χριστούγεννα σπίτι της και οι γονείς της είναι πιο ευτυχισμένοι και αισιόδοξοι από ποτέ.

Η Jimena Macias γεννήθηκε 18 εβδομάδες νωρίτερα, όταν η μητέρα της διένυε την 22η εβδομάδα εγκυμοσύνης, τον Απρίλιο του 2021. Ζύγιζε όσο ένα πούπουλο και χρειάστηκε ειδική φροντίδα γι' αυτό και νοσηλεύτηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών, όπου οι γιατροί τη διασωλήνωσαν. Στη μικρούλα δινόταν τροφή μέσω ορού. Μετά από 112 ημέρες το κοριτσάκι πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της για να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά της, αναφέρει το KHOU 11.


Η μητέρα της, Gallegos, δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ότι δεν ήταν σίγουρη αν η κόρη της θα έπαιρνε εξιτήριο εγκαίρως για τις γιορτές. «Δεν πίστευα ότι θα ήταν δυνατόν να περάσουμε τις γιορτές μαζί», είπε. «Ο Θεός όμως είχε άλλα σχέδια». Ο πατέρας της μικρούλας, δήλωσε επίσης στο KHOU 11 ότι ο ίδιος και η γυναίκα του είναι ευγνώμονες που το παιδάκι τους επιβίωσε και είναι καλά.

Πηγή: people.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v