«Έχουμε 7 παιδιά και νιώθουμε οι πιο τυχεροί άνθρωποι στον κόσμο!»

«Έχουμε 7 παιδιά και νιώθουμε οι πιο τυχεροί άνθρωποι στον κόσμο!»

Μια οικογένεια που έφερε στον κόσμο το έβδομο παιδάκι της πριν από λίγο καιρό, δηλώνει ευτυχισμένη με τη μεγάλη του οικογένεια, την οποία δεν θα άλλαζε με τίποτα!

Η μαμά της οικογένειας, Hilaria Baldwin, μοιράστηκε στο Instagram μια νέα φωτογραφία της οικογένειάς της, δύο εβδομάδες αφότου καλωσόρισε το έβδομο παιδί της με τον σύζυγό της Alec Baldwin.

Η φωτογραφία δείχνει και τα 7 παιδιά της οικογένειας, όλα χαμογελαστά και ντυμένα στα λευκά, και συνοδεύεται από τη λεζάντα «Είμαστε οι πιο τυχεροί άνθρωποι στον κόσμο!»

Το 7ο μωράκι τους, η Ilaria Catalina Irena,ήρθε στον κόσμο την Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου, και η χαρά των γονιών της είναι απερίγραπτη! «Νιώθουμε ευγνώμονες που καλωσορίζουμε τη νεότερη κόρη μας σε αυτόν τον κόσμο», ανέφεραν χαρακτηριστικά. «Το μωράκι μας είναι εξίσου μαγικό και γεμάτο αγάπη όπως κάθε άλλο μικρό ανθρωπάκι με το οποίο έχουμε ευλογηθεί», είπαν.

Εξίσου ενθουσιασμένα με τους γονείς τους είναι και τα 6 αδέρφια της μικρής Ilaria Catalina Irena, όπως άλλωστε φαίνεται κι από τις αναρτήσεις του ζευγαριού, τα οποία προσπαθούν ήδη να καταλάβουν σε ποιον μοιάζει το νέο μέλος της οικογένειας!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Το ζευγάρι, που πρόσφατα γιόρτασε 10 χρόνια γάμου, είναι επίσης γονείς των Maria Lucia Victoria, 18 μηνών, Eduardo "Edu" Pao Lucas, 23 μηνών, Romeo Alejandro David, 4 ετών, Leonardo Ángel Charles, 5 ½ ετών, Rafael Thomas, 7 ετών και Carmen Gabriela, 8 ½ ετών.   

Ο μπαμπάς του ζευγαριού, ο γνωστό Αμερικανός ηθοποιός Alec Baldwin, έχει ακόμα μία κόρη 26 ετών από τον πρώτο του γάμο.

Πηγή: honey.nine.com.au

v