Μπορώ να κάνω παιδί με εξωσωματική αν έχω μπει στην κλιμακτήριο;

Μπορώ να κάνω παιδί με εξωσωματική αν έχω μπει στην κλιμακτήριο;

Ερώτηση:
Καλησπέρα σας! Είμαι 44 ετών, μητέρα ενός έφηβου παιδιού, και θέλω να ξαναμείνω έγκυος. Ωστόσο, μπήκα στην κλιμακτήριο πρόωρα, από τα 36 μου. Μπορώ να κάνω εξωσωματική;
Απάντηση:

Η εξωσωματική γονιμοποίηση με ωάρια δότριας σας δίνει τη δυνατότητα να πετύχετε εγκυμοσύνη ενώ δεν έχετε εμμηνορρυσία. Θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ειδικό στην εξωσωματική γονιμοποίηση.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v