Έφηβος έσωσε 10χρονο κοριτσάκι από αδίστακτο απαγωγέα έξω από το σχολείο της!

Έφηβος έσωσε 10χρονο κοριτσάκι από αδίστακτο απαγωγέα έξω από το σχολείο της!

Η αποφασιστικότητα και η γενναιότητα ενός έφηβου υπήρξε σωτήρια για μια 10χρονη που παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής από έναν αδίστακτο άντρα έξω από το σχολείο της!

Σύμφωνα με την αστυνομία του Port Alberni, στον Καναδά, γύρω στις 3:30 μ.μ. τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, ένας άγνωστος άνδρας άρπαξε ένα 10χρονο κορίτσι που περπατούσε στη λεωφόρο Bishop Avenue κοντά στο σχολείο της. Φέρεται να της είπε να έρθει μαζί του, αλλά ένα έφηβο αγόρι παρενέβη, έσπρωξε τον άνδρα μακριά  και έσωσε το κοριτσάκι.

Το νεαρό αγόρι, αφού φρόντισε η μικρή να γυρίσει στο σπίτι της με ασφάλεια, έφυγε με αποτέλεσμα η ταυτότητά του να παραμένει άγνωστη.

«Τις τελευταίες ημέρες, οι ερευνητές της Μονάδας Μείζονος Εγκλήματος του Port Alberni έψαξαν την περιοχή για κάμερες κλειστού κυκλώματος, μίλησαν με ιδιοκτήτες σπιτιών και επιβεβαίωσαν την περιοχή που συνέβη αυτό. Και η οικογένεια και εμείς στην αστυνομία, είμαστε περήφανοι και ευγνώμονες για την γενναιότητα του νεαρού», αναφέρει δήλωση o αστυνομικός που είναι υπεύθυνος για την υπόθεση.

Πηγή: timescolonist.com

v