Υπόθεση Κολωνού: προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης

Υπόθεση Κολωνού: προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης

Προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό. Ανακρίτρια και εισαγγελέας δεν πείστηκαν ότι η μητέρα ήταν αμέτοχη στη φρίκη που βίωνε το ανήλικο παιδί της.

Η 37χρονη είχε οδηγηθεί ενώπιον της 33ης ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση βιασμού της κόρης της στον Κολωνό. Η απολογία της διεκόπη αρκετές φορές, καθώς βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και έκλαιγε, ενώ παρέμεινε μόλις μιάμιση ώρα στο γραφείο της ανακρίτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα αρνήθηκε κάθε εμπλοκή της σε μαστροπεία εις βάρος της ανήλικης κόρης της. Μάλιστα, φέρεται να επικαλέστηκε και τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Ηλία Μίχο, όταν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε.

Στο άκουσμα της ομόφωνης απόφασης ανακρίτριας και εισαγγελέα για την προφυλάκισή της ξέσπασε σε ουρλιαχτά, ενώ ο γιος, η κόρη και οι συγγενείς της σε λυγμούς, καθώς όλες οι καταθέσεις τους ήταν υποστηρικτικές προς τη μάνα. 

Οι δικηγόροι υπεράσπισης όσον αφορά τα εμβάσματα είπαν ότι αφορούν ποσά των 25, 25, 20 και 40 ευρώ και η κατηγορούμενη φαίνεται να ισχυρίστηκε ότι τον συγκεκριμένο λογαριασμό σταμάτησε να τον χρησιμοποιεί από τον περασμένο Απρίλιο και άνοιξε άλλον, μετά από υπόδειξη του λογιστή της οικογένειας, ώστε να εμβάζονται προνοιακά επιδόματα.

Πηγή: iefimerida.gr

v